Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rá esély, hogy a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy a következő 10 évben javulni fog a párkapcsolati piac helyzete Magyarországon?

Figyelt kérdés
Melyik pontnak van a legnagyobb esélye?

2022. márc. 12. 13:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%
Ilyenkor eszembe jut, hogy mennyit könyörögtem az exemnek anno, hogy beszéljünk az érzéseinkről néha, meg hogy mondjuk ki ami bánt minket, mert az elfojtás belső gyilkos. Erre ő "nem vagyok lány, hagyj a f.szságaiddal, te barátnőt akarsz, nem pasit, én nem fogok veled az érzelmekről csacsogni" 🥲 ki is ölt belőlem mindent. Érdekes, utána tudott sírni
2022. márc. 12. 14:56
 22/28 anonim ***** válasza:
11%

20. Környezetett? A feminizmus az egész nyugati világban ott van.

Az előnyök kellenek de férfi azért maradjon férfi.

2022. márc. 12. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
Én azt szeretném kérdezni, hogy engem hogy tart el egy incel? A férjem igen, bár dolgozok és tanulok, ő sokkal jobban keres, szóval még mondhatjuk is, hogy eltart. De most a 14-es válasz szerint van valahol egy incel eltartóm is? Hol? Mert akkor felvenném vele a kapcsolatot, szerintem most valami rossz számlára utalja az eltartásomra járó lóvét, mert én semmit nem látok belőle. Megadnám neki a jó bankszámlaszámot ha lehet...
2022. márc. 12. 15:00
 24/28 anonim ***** válasza:
87%
Olvastad a 21es válaszát is? Hasonló sztorim nekem is van. Én azért szakítottam legutobb mert nem mutatta ki az érzéseit hiába kértem. Nem mi akarjuk, hogy a férfiak ne mutassanak érzéseket. Legalábbis én tuti nem akarom…
2022. márc. 12. 15:02
 25/28 anonim ***** válasza:
26%
Egymás közt rendezték alfa versenyt.
2022. márc. 12. 15:15
 26/28 anonim ***** válasza:
89%

24

Csak olyanokat olvasnak el, és reagálnak rá, ami őket bizonyítja..

2022. márc. 12. 15:22
 27/28 anonim ***** válasza:
9%

26. Nem

24. Persze mondja el csak nem mindegy hogy menyi az amit elmond. Ha egy picit is több mint amivel egy nő foglalkozni akar akkor vége is a kapcsolatnak.

2022. márc. 12. 16:08
 28/28 anonim ***** válasza:
48%

prostizni kell vagy egy jó szexbaba/robot.

a család alapítás megoldható örökbe fogadással,béranyával.

Mindent meglehet oldani egyedül álló férfiként is.

Szerintem aki nemsikeres a nőknél ne eméssze magát.

2022. márc. 12. 17:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!