Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély, hogy a következő 10 évben javulni fog a párkapcsolati piac helyzete Magyarországon?
11. A nők persze lehetnek nagyra nőtt gyerekek.
Nektek jár hogy lehessetek érzékenyek és gyengék, a férfiaknak nem ők legyenek csak kemények. Lehetőleg legyenek robotok akik pénzt termelnek, meg ellátnak titeket, köszi ebből nem kér egy férfi se.
"Az az igazság hogy amióta kereshetünk pénzt és el tudjuk magunkat tartani, rájöttünk hogy sokszor a férfi csak teher.":
Ez történik, amikor hatalmat adunk a nők kezébe. A férfi nem teher, hisz ő tart el téged. Ja de most nem az a férfi akivel jársz, hanem a másik incel, aki dolgozik.
Nem hatalmat adtatok a kezünkbe, szimplán csak a munka jogát ami minden embernek jár nemtől független.
Nem tart el engem férfi és nem akarom, nem vágyam az a kiszolgáltatott helyzet.
17
Ez a te mantrad én egy szóval nem írtam ilyet. Ha jól esik, ismételgesd csak, nem fogom bizonygatni hogy nincs igazad, mert nem velem cseszel ki ha így gondolkozol.
18. Én csak azt mondom amit látok.
A nőknek lehetnek érzése a férfiaknak nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!