Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rá esély, hogy a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy a következő 10 évben javulni fog a párkapcsolati piac helyzete Magyarországon?

Figyelt kérdés
Melyik pontnak van a legnagyobb esélye?

2022. márc. 12. 13:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha az átlagos alatt azt érted hogy nagyra nőtt gyerek, akkor jól látod. Nem a nőket kell okolni, hanem felfogni, hogy nektek is szerepetek van ebben.
2022. márc. 12. 14:39
 12/28 anonim ***** válasza:
13%

11. A nők persze lehetnek nagyra nőtt gyerekek.

Nektek jár hogy lehessetek érzékenyek és gyengék, a férfiaknak nem ők legyenek csak kemények. Lehetőleg legyenek robotok akik pénzt termelnek, meg ellátnak titeket, köszi ebből nem kér egy férfi se.

2022. márc. 12. 14:43
 13/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom mire gondolsz, mert nekem szempont hogy a párom gyengéd legyen és érzékeny, illetve keresek eleget engem nem kell ellátni. Mivel saját lakásom van, eddig inkább engem hasznaltak ki mintsem én bárkit is, de örülök hogy te mindent jobban tudsz.
2022. márc. 12. 14:45
 14/28 A kérdező kommentje:

"Az az igazság hogy amióta kereshetünk pénzt és el tudjuk magunkat tartani, rájöttünk hogy sokszor a férfi csak teher.":

Ez történik, amikor hatalmat adunk a nők kezébe. A férfi nem teher, hisz ő tart el téged. Ja de most nem az a férfi akivel jársz, hanem a másik incel, aki dolgozik.

2022. márc. 12. 14:47
 15/28 anonim ***** válasza:
83%

Nem hatalmat adtatok a kezünkbe, szimplán csak a munka jogát ami minden embernek jár nemtől független.

Nem tart el engem férfi és nem akarom, nem vágyam az a kiszolgáltatott helyzet.

2022. márc. 12. 14:49
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
"Ez történik, amikor hatalmat adunk a nők kezébe." Atya világ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. márc. 12. 14:50
 17/28 anonim ***** válasza:
6%
13. Mire mire? Arra hogy kislányok akartok lenni, akit majd apu megvéd. Baj érzései persze ne legyenek. Mert aki gyengeséget mutat az nem férfi ássa el magát. Nektek persze mindenen szabad elérzékenyülni, és jár a vigasztalás. A férfinak nem hisz ettől férfi.
2022. márc. 12. 14:50
 18/28 anonim ***** válasza:
84%

17

Ez a te mantrad én egy szóval nem írtam ilyet. Ha jól esik, ismételgesd csak, nem fogom bizonygatni hogy nincs igazad, mert nem velem cseszel ki ha így gondolkozol.

2022. márc. 12. 14:51
 19/28 anonim ***** válasza:
6%

18. Én csak azt mondom amit látok.

A nőknek lehetnek érzése a férfiaknak nem.

2022. márc. 12. 14:52
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Akkor valts környezetet
2022. márc. 12. 14:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!