Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerzel egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerzel egyáltalán barátnőt, barátot a valóságban?

Figyelt kérdés

Bulikban vagy mi? Annyira nem tudok ismerkeni. Hogyan találkoztatok a jelenlegi párotokkal? Ha már feleséged vagy férjed van akkor kérlek azt is írjátok le☺️

És csak úgy odamentek valakihez aki tetszik és elkezdtek beszélgetni?

2022. márc. 10. 06:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen, a betanítás alatt kezdtünk ismerkedni. Először csak barátkozásnak indult, majd idővel több lett.
2022. márc. 10. 06:23
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Hát legutóbbi próbálkozásom tegnap volt.

Két napja hotel portás lány kijött hozzám munka közben.

Tegnap meg bementem hozzá, hogy hát szeretném megismerni.

Minden ismeretséget így szerzek.

A sors utamba hoz valakit, aki szimpatikus és elkezdem megismerni tudatosan.

2022. márc. 10. 06:35
 3/18 A kérdező kommentje:
Kort is írnátok?😅
2022. márc. 10. 06:38
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én a hobbim kapcsán.

40-es

2022. márc. 10. 07:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Új munkatárs volt, elsőnek barátkoztunk,majd több lett. 24f
2022. márc. 10. 07:27
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

23/l

2022. márc. 10. 07:47
 7/18 anonim ***** válasza:
96%
Ha valakinek sem a baráti körében, sem a munkatársai között nincsen szóba jöhető partner, annak dögnehéz dolga van. Oda lehet menni az utcán vagy buszon vagy bárhol ismeretlen emberekhez egy spontán beszélgetésre, de ezzel a módszerrel saját tapasztalataim szerint rengeteg elutasítást és frusztrációt is fel kell vállalni. Lehet, hogy ha több tucat emberhez is odamész, s abból sem lesz semmi. Az emberek ugyanis alapvetően bizalmatlanok. Ha meg is szerzed egy ilyen beszélgetés végére valakinek az elérhetőségét, vagy odaadod a tiédet, a legtöbb esetben meggondolják magukat és nem írnak vagy nem válaszolnak. Ez a társkeresési módszer nagyon nehézkes.
2022. márc. 10. 07:53
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Az egyik legjobb barátom húga a mostani barátnőm.

Az első kapcsolatom kivételével mindegyik barátnőm így lett, ismerősökon keresztül. A direkt ismerkedés mindig nehézkes, amikor mindketten tudjuk, hogy a megbeszélt találkozónak az a célja, hogy járjunk. Ha csak osszefuj minket a szél, kötetlenül töltünk időt egymás társaságában, eleinte mondjuk egy semleges cel (hobbi, sport, stb) vagy kozos ismerosok reven és abból lesz több, az szerintem az ideális, és a "természet rendje".

2022. márc. 10. 08:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Csak interneten megy. Élőben nem tudom, hogy kell.
2022. márc. 10. 08:17
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Régi kapcsolatrendazerek kiépítésével.

Exem haverja, haverjának ismerose, gyerekkori szerelmek, gyerekkori haverok

Neten is probáltam de akikkel semmilyen ismerettségi hátterem nincs azok javareszt lekezelnek. Pl neten idegen szexre megy csak stb

Kozben azt sem tudjq velem mit veszit...

Akik ismernek azok meg tudják hogy "nem semmi" nő vagyok, sokan kapartak korabban is utánam

Idegenekkel netrol a legnehezebb

2022. márc. 10. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!