Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne jobb, ha igazságosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne jobb, ha igazságosabbá tennék az online társkeresőket, hogy maximum 10 match-et engedne mindenkinek havonta és akkor jutna a felső 10% alatt is match a többieknek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 9. 17:42
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
8%

#11 fogalmam sincs milyen egy fullos faszi, nem vagyok homár, jól nézek ki mert nem vitte szét az arcomat a stressz, pia vagy cigi, és edzek is hogy kondiban maradjak. Nem tudom ennél mi a feljebb, biztos azokra az insta fuckboyokra gondolsz akik sminkelik magukat meg a legjobb pillanatokban fotózzák le magukat 100x és amelyik a legjobb azt rakják fel, na olyan tényleg nem vagyok.

És hogy működne? Hogy mindent leírsz magadról konkrétan, zene izlés (milyen stílusok, esetleg konkrét zenék) - itt ha valaki betolna valami katy perrys szarságot vagy akár valami nyálas mainstream pop-ot már mehetne is a büdös nagy X, aztán humorérzék - dank memek, offenzív dark humor, mémek... ezek jöhetnének. Ha ilyen hofi idézetek, meg cicás képek lennének akkor is bazi nagy X mert nagyon lame. Akkor tevékenységek: túrázás, utazgatás, barátok - eeeeee , kit érdekel? Ilyen az összes tinderen, unalmas senkik... Legyen valami szarkasztikus, ironizálós phaszság hogy látszódjon hogy van rendes, egyedi humorérzéke és abszolút nem vevő az élet komoly baromságaira, big like. Sportok: túrázás, kirándulás EEEEE who cares? Valami rendes sportot csinálj már ember, de ne ezeket a normie baromságokat.

meg mittudjam én miket lehetne belerakni, úgy sem fogom megcsinálni az appot/oldalt, túl lusta vagyok hozzá és túl kevés az idő amit más hasznosra is tölthetnék, mondjuk xbox vagy edzés blablabla...

Rohadtul unalmas mindenki az összes platformon, átkozott normiek, hol vannak már a rendes egyedi emberek? Tinder, badoo, meg a többi... csak a hányinger minden téren. Ja mielőtt még itt nagyon leírnál (vagy leírnátok) elmondanám hogy a múlt hónapokban találkoztam egy jó csajjal aki pont az ilyen gyökér stílusomtól volt elájulva, én meg az övétől mert az is ilyen volt, mesékbe illő sztori kerekedett belőle *kacsint kacsint*

2022. márc. 9. 22:39
 22/34 anonim ***** válasza:
2%
amúgy ez nagyon így van utolsó, jobban belegondolva mondjuk tinderen már a "sikerélmény" sem lenne valódi élmény, főleg hosszú távon, gyakorlatilag 95 százalékban ugyanaz az ember jön szembe futószalagon, konkrétan kép alapján is, de 3 sor beszélgetés után is ugyanúgy ki tudod következtetni a személyiségük szinte teljes egészét. :D NULLA egyediség, autentikusság, 100% konformizmus és szigorúan csak a tömegbe illeszkedés. én értem, hogy az ilyenek egymással jól elvannak, de azért ewwww, kuu`rva depresszív egy idő után :D
2022. márc. 9. 23:02
 23/34 anonim ***** válasza:
93%
Ez a görcsös egyedieskedés, amikor majd beledöglesz az erőlködésbe, hogy feltűnősködj, ez végül ugyanabba a semmilyenségbe vezet. Amikor a saját felsőbbrendűségedet demonstrálva ócsárolsz mindenkit, mert nem úgy viselkedik a közösségi médiában, ahogy az neked tetszene, akkor pont ugyanúgy viselkedsz, mint a flegmázva vetélkedő tinilányok.
2022. márc. 9. 23:22
 24/34 anonim ***** válasza:
2%
Arról fogalmam sincs, hogy a közösségi médiában ki hogy viselkedik, nincs rálátásom mert teljesen kivonultam belőle évekkel ezelőtt, én csak a velem időnként szembejövő szürke unalmas normie többségi társadalomról beszéltem. Kivételek persze mindig vannak, nem kell itt idegeskedni.
2022. márc. 9. 23:37
 25/34 anonim ***** válasza:
97%

"Arról fogalmam sincs, hogy a közösségi médiában ki hogy viselkedik"

Az állításaid hitelessége is ehhez mért.

2022. márc. 9. 23:41
 26/34 anonim ***** válasza:
2%
Azt nem tudtam, hogy csak a közösségi médiából merített tapasztalatok lehetnek a hitelesség mércéi, de majd igyekszem felzárkózni, mert ez bizony súlyos hiányosság. :(
2022. márc. 9. 23:45
 27/34 anonim ***** válasza:
97%
Tekintve hogy ez volt a beszélgetés tárgya és te mimdent beleadtál, hogy jól megmondd a tutit, az ember okkal várhatná el, hogy legyen is valami tapasztalat mögötte.
2022. márc. 9. 23:50
 28/34 anonim ***** válasza:
5%
Azt hittem világos volt, évekig benne voltam, és szinte kizárólag rossz tapasztalataim voltak, aztán meguntam és kiléptem belőle. A beszámolók alapján még mindig ugyanaz a helyzet, ezért osztottam meg én is a véleményem. Örülök, ha segítettem.
2022. márc. 9. 23:53
 29/34 anonim ***** válasza:
97%
Végül is segítettél. Leírtad, hogy fogalmad sincs, mi megy ott, így az erőltetetten egoista hozzáállásod csak üres lufi. Az meg itt nem releváns, hogy mi volt évekkel ezelőtt.
2022. márc. 9. 23:58
 30/34 anonim ***** válasza:
97%
"Lame", meg "normie"? Hány éves vagy, 14? Nálam te lennél instant "X". 😅
2022. márc. 10. 05:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!