Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jobb, ha igazságosabbá tennék az online társkeresőket, hogy maximum 10 match-et engedne mindenkinek havonta és akkor jutna a felső 10% alatt is match a többieknek?
#11 fogalmam sincs milyen egy fullos faszi, nem vagyok homár, jól nézek ki mert nem vitte szét az arcomat a stressz, pia vagy cigi, és edzek is hogy kondiban maradjak. Nem tudom ennél mi a feljebb, biztos azokra az insta fuckboyokra gondolsz akik sminkelik magukat meg a legjobb pillanatokban fotózzák le magukat 100x és amelyik a legjobb azt rakják fel, na olyan tényleg nem vagyok.
És hogy működne? Hogy mindent leírsz magadról konkrétan, zene izlés (milyen stílusok, esetleg konkrét zenék) - itt ha valaki betolna valami katy perrys szarságot vagy akár valami nyálas mainstream pop-ot már mehetne is a büdös nagy X, aztán humorérzék - dank memek, offenzív dark humor, mémek... ezek jöhetnének. Ha ilyen hofi idézetek, meg cicás képek lennének akkor is bazi nagy X mert nagyon lame. Akkor tevékenységek: túrázás, utazgatás, barátok - eeeeee , kit érdekel? Ilyen az összes tinderen, unalmas senkik... Legyen valami szarkasztikus, ironizálós phaszság hogy látszódjon hogy van rendes, egyedi humorérzéke és abszolút nem vevő az élet komoly baromságaira, big like. Sportok: túrázás, kirándulás EEEEE who cares? Valami rendes sportot csinálj már ember, de ne ezeket a normie baromságokat.
meg mittudjam én miket lehetne belerakni, úgy sem fogom megcsinálni az appot/oldalt, túl lusta vagyok hozzá és túl kevés az idő amit más hasznosra is tölthetnék, mondjuk xbox vagy edzés blablabla...
Rohadtul unalmas mindenki az összes platformon, átkozott normiek, hol vannak már a rendes egyedi emberek? Tinder, badoo, meg a többi... csak a hányinger minden téren. Ja mielőtt még itt nagyon leírnál (vagy leírnátok) elmondanám hogy a múlt hónapokban találkoztam egy jó csajjal aki pont az ilyen gyökér stílusomtól volt elájulva, én meg az övétől mert az is ilyen volt, mesékbe illő sztori kerekedett belőle *kacsint kacsint*
"Arról fogalmam sincs, hogy a közösségi médiában ki hogy viselkedik"
Az állításaid hitelessége is ehhez mért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!