Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 1 millió már elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 1 millió már elég a Farkas Timii szintű nőkhöz?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná kiről van szó:

[link]

2022. márc. 9. 12:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Minden mű rajta. A cici, a szája, a szempillája, latszik hogy az orrat is mutette.

Orrplasztika 1milla 200 ezer, mellplasztika 2,5 millio, muszaj 600 ezer, muszempilla 30 ezer, szemoldoktetko es tervezes 100 ezer...komolyan mondom, barmelyik masik nobol csinalhatsz penzzel ilyet, sot jobbat.

2022. márc. 9. 14:46
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
Ilyen Farkas nevű lányokat a cigánytelepen is találsz dögivel, akik pár ezer forintért is elmennek veled.
2022. márc. 9. 15:35
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Ehhez szerintem nem pénz kell, hanem idegrendszer...
2022. márc. 9. 15:40
 14/30 anonim ***** válasza:
63%
Ez a cici nem mű, igazi lógós zsírmell(mondom ezt szilikonmellel). A csaj van vagy 60 kiló, ha 170 centi. A szája van csak feltöltve, talán egy kis botox ment a homlokába, ezenkívül a szoli a barátja.. szempilla lehet még mű, meg köröm, de az manapság elég elterjedt, meg szerintem szemöldöktetoválása is van, talán ajaktetkója is, de lehet csak jól tud sminkelni.
2022. márc. 9. 15:43
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
SOKKAL szebb nő vagyok ennél a csajnál, és a párom havi nettó 420-at keres és én is ennyit. Csak én nem vagyok népszerű a social media-n.
2022. márc. 9. 15:58
 16/30 A kérdező kommentje:
15. Bizonyítsd h valoban szebb vagy egy kép formájában
2022. márc. 9. 16:00
 17/30 anonim ***** válasza:
72%
Mi a reteknek akarnám bizonygatni neked? Írtam, hogy van párom.
2022. márc. 9. 16:06
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy tipik tucat pitsa, ráadásul minden mű rajta. Én reggel, az ágyból kikelve, félkómásan és kócosan is kenterbe verem. Te meg majd szedegesd a műszempillát a párnáról...😅
2022. márc. 9. 16:51
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagyok hazudozó, egy rosszabb napomon, smink nélkül is különb vagyok, mint ez a csaj. De nincs igényem arra, hogy ezt lúzereknek bizonygassam képküldözgetéssel. Azt hiszel, amit akarsz.
2022. márc. 9. 17:14
 20/30 anonim ***** válasza:
89%
Pont az ilyen balf@sz pasikat keresik mint te is, akik azt hiszik nettó x összeggel bármilyen nőt megkaphatsz. Jól lehúznak pénzzel, aztán még csóró is leszel a puhapöcsűség mellé.
2022. márc. 9. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!