Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekünk inceleknek gyakorlatilag nincs felelősségünk a helyzetünkben, csak a társadalmi igazságtalanság áldozatai vagyunk?
A rendszer olyan, hogy adottak a feltételek. Ezek a feltételek nem igazságosak, de miután a többség megköti a kompromisszumot és többé-kevésbé képes funkcionálni ebben a rendszerben, ezért a többség el is fogadja olyannak, amilyen.
Na de mi a helyzet azokkal, akik kívül esnek az elvárásoknak, akik nem felelnek meg a feltételeknek? Azt lehet mondani, hogy akkor ők meg is érdemlik, hiszen evolúciós szempontból csak a faj továbbfejlődése és túlélése számít, tehát amíg a többség képes az utódnemzésre, addig semmilyen szempontból nem probléma a kitaszítottak jelenléte?
De ez akkor azt is jelenti, hogy a genetikai lottó nyertesei élvezik a rendszer előnyeit, míg a kevésbé szerencsések esélytelenül indulnak, olyan tényezők miatt, amit nem tudtak befolyásolni, nem? Így akkor az incelek mentesülnek a felelősség alól, ezt ki kell mondani.
A javak újraelosztása pedig egyáltalán nem egy új gondolat.
mármint a tárgyak és a pénz lakást munkát?
mert az emberi lények nem számít javaknak
de pontosan ezt mondtad
vagy fogalmazol pontosan vagy inkább ne is írj
de mint írtam talán hagyd el az agyad sötétségét és próbálj meg élni ...
Javak????? Én nem vagyok tulajdon!
!!!!!! Jogom van azzal lenni (vagy nem lenni) azzal akivel akarok! Ahogy neked is! Ezen az alapon, akkor a ferfiaktol is el kell venni a szabad parvalasztashoz való jogot! Aztán ha megkiván egy b*zi, igy jartál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!