Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó más lánnyal, nővel versenybe szállni egy férfiert! Előre is le szogezem. Meg kaptam, hogy látok benned potenciált de van, lenne más lehetőségem is (nők) miért mond ilyet egy férfi, miközben elvileg nagyon erdeklem már tervezet közös programokat veled... Ez mire jó? Én inkább hagytam a francba, pedig külsőre is nagyon be jött kivételesen de ezzel a kijelentése el nálam el vágta magát. N32
2022. márc. 8. 16:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
19# nagyon szépen köszönöm az emberi, normális segítséged!!! ❤️
2022. márc. 11. 14:17
 22/30 anonim válasza:
100%
Szerintem is jól tetted, hogy hagytad a fenébe. Komolyan gratulálok! Ugyanis ez a magabiztosság számomra mindig is nehezen ment ilyen helyzetekben. Számomra nagyon nehéz nemet mondani sajnos, de szeretnék fejlődni ebben. Inspiráló, hogy neked sikerült! 🙂
2022. márc. 11. 22:29
 23/30 anonim ***** válasza:
52%

17-es, tökmindegy, hogy Kérdező számára mennyi lehetőség van.

Viszont önérzete is van, és ez a lényeg, nem megy bele, hogy egy gyökér játszmázzon vele.

2022. márc. 12. 15:19
 24/30 anonim ***** válasza:
45%

Hagyjad már 20-as, nem érti. Úgy fest, itt az már erény, ha valaki nemet mond egy bunkónak, amikor az pedig tetszik neki, nem pedig teljesen hétköznapi reakció.

Infláció van, az ilyen pici értéket is meg kell becsülni a "társkeri" bonyolult útvesztőiben.

2022. márc. 12. 15:28
 25/30 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet szidni, ocsarolni... De ha egy nőnek kell teperni egy férfi után, aki közölte, hogyne lenne több, más lehetősége, opcioja 'de nem érzi azt amit kéne' elvileg (mese habbal) az már régen rossz. Át adtam a lehetőséget a többinek... Az, hogy nekem mennyi lehetőségem van az, más téma. Meg mindig én vagyok a nő!! A nornalis emberi, értelmes válaszokat köszönöm szépen!!!! 🙏 ❤️
2022. márc. 13. 13:01
 26/30 anonim ***** válasza:
46%

A mostani válaszodból más jön le, magyarul finoman el lettél utasitva, mert nincs meg a kémia közöttetek, ennyi.

Nem akart annyira megbántani, ezért mondta, hogy bejössz neki, de mégsem..és nem akarta ragozni, lehet nem volt annyira nyilt, mondhatta volna azt is a szemedbe, hogy nem jössz be annyira neki, helyette kitalálta, hogy van más..igy is úgy is sérülés a vége, mert ahhoz, hogy megismerj valakit kicsit bele kell mélyedni, közelebb kell kerülni a másikhoz, hogy kiderüljön, hogy van-e köztetek kémia stb..

szóval minden oldalról sérülés van, ez benne van a pakliban...

te is mondhattad volna valakinek, hogy nem jön be nem érzel iránta fizikai vonzalmat, de amúgy bejössz..szóval fifti fifti...

2022. márc. 13. 13:59
 27/30 A kérdező kommentje:
26 neked nagyon nem megy a szovegertes... Te jó isten... Olvasd el az egészet meg egyszer... 😂
2022. márc. 13. 14:04
 28/30 anonim ***** válasza:

Elolvastam.

Szerintem értem is, hogy miért nehéz túllépni rajta. Valószínűleg tényleg nem vetített a srác, tényleg sok lehetősége van, nem véletlenül agyalsz még rajta egy kört.

Viszont nem hinném, hogy versenyeztetni akart, egyszerűen csak fájdalmasan őszintének tűnt, ha így zajlott a párbeszéd.

Amit nem tudsz valószínűleg, hogy milyen egyszerű olyan nőt találni, aki minden gond nélkül igent mond egy ilyen "ajánlatra" is. Vagy bármire is akár. Túl könnyű.

Te döntöttél az elveidnek megfelelően, ő meg ezt egyből elfogadta. Nem hinném, hogy bántani akart, de az biztos, hogy nem nyűgözted le annyira, hogy kapát kaszát elhajítva elrohanjon veled a naplementébe. Lehet, hogy annyira kiégett már, hogy nem is lehet lenyűgözni.

Ez nem volt számodra valós lehetőség, van ilyen.

Szerintem rendben van, hogy nem próbáltál alámenni, valószínűleg néhány kóbor numerára futotta volna csak veled ennyi igyekezet mellett tőle.

Sajnálom.

Kitartást.

2022. márc. 13. 20:35
 29/30 A kérdező kommentje:
28 # el olvastad? Érdekes, rajtad kívül minde ki tudta értelmezni, nem latot bele más tolgot rajtad kívül. Úgy josz ide okoskodni, hogy köze nincs a ki írt dologhoz, de te majd még magyarázd, bele magyarázó mást is hiszen te vagy a valaki. Ezzel nem tudtál megbantani csak saját magad sikerült ezzel lejárat od. Egy primitív és buta lény vagy mellesleg nagyon abban a hitben élsz, hogy okos vagy...!!!! Olyanokat irkaltal ide aminek köze nincs a kérdéshez el mellesleg se eleje se vége... De okoskodj tovább legalább elszorakoztatsz!
2022. márc. 14. 13:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Neked van igazad ♥️
2022. márc. 14. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!