Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó más lánnyal, nővel versenybe szállni egy férfiert! Előre is le szogezem. Meg kaptam, hogy látok benned potenciált de van, lenne más lehetőségem is (nők) miért mond ilyet egy férfi, miközben elvileg nagyon erdeklem már tervezet közös programokat veled... Ez mire jó? Én inkább hagytam a francba, pedig külsőre is nagyon be jött kivételesen de ezzel a kijelentése el nálam el vágta magát. N32
2022. márc. 8. 16:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
10#😂🤭 hatalmas. Köszi szépen!
2022. márc. 8. 19:09
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

Csak kihasználna, sérülnél lelkileg egy ilyen mellett, el kell engedned:). Küld neki el ezt a számot:

https://www.youtube.com/watch?v=NO4sxK6c_RE

2022. márc. 8. 20:04
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez tortenik, amikor konyvbol meg mindenfele PUA szarok alapjan probal meg "csajozni" egy ferfi - irom ezt ferfikent.

Mert az ilyeneken mindig elmondjak, hogy "abundance mindset", meg "mindig legyen tobb lehetoseged, mert a nok ahhoz jobban vonzodnak, aki mas noknek is tetszik".

Ami valahol igaz, de az, hogy tobb nonek bejon valaki az nem abbol kellene kideruljon, hogy konkretan beszel rola a ferfi. Hanem csak a no latja, es ezert ha ugy erzi, erdemes, akkor egy picit jobban rakapcsol. Es itt nem feltetlenul a sxexre gondolok.

Hasonlo helyzetre nem is lehet maskepp reagalni, mint ahogyan tetted, kerdezo. Buta egy viselkedes volt a ferfi reszerol.

2022. márc. 9. 13:03
 14/30 A kérdező kommentje:
13# köszönöm szépen a segítséged és a válaszod!
2022. márc. 9. 14:08
 15/30 anonim ***** válasza:
26%
Gratulálok az önbizalmadhoz, hogy 32 évesen ezt megengedheted magadnak, hogy csakúgy kivágj egy csávót, aki nagyon is bejön neked.
2022. márc. 11. 13:30
 16/30 A kérdező kommentje:
15.... Ha annyi lehetősége van mint mondta akkor én minek is kellek oda? Látom nem ment a szovegertelmezes
2022. márc. 11. 13:33
 17/30 anonim ***** válasza:
16 lehet, hogy tényleg annyi lehetősége van, nem tudom. Kérdés, számodra mennyi lehetőség van, ezt sem tudom, gondolom te igen.
2022. márc. 11. 13:41
 18/30 A kérdező kommentje:
17# te érted mit írtál? Most lehet nagyot akartál mondani de a mondanivalodnak se eleje se vége!!!
2022. márc. 11. 14:03
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

lehet, hogy egy darabig sirdogálsz utána, hogy hudejónézettki, de hidd el, hogy nem kár érte, mivel az ilyenek egokirályok, és mindig is tepertetni fogja a nőket maga után. Mivel ő egy főnyeremény!! mint tudjuk róla..

Aztán lehet, hogy csak egy üres duma volt, és most ő zokog a sarokban...ki tudja..ha továbbra is nézegetne utánad akkor kamu mondás volt..de akkor már azértse állnék vele szóba, mert az ilyen emberből nagyon sok aljasság is jöhetne a jövőben, akár féltékennyé tenne kamuból és hasonlók....

ne bánd...nézz előre

2022. márc. 11. 14:09
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

Kerdezo, mar nem azert, de te nem erted, mit irt a 15-os :D

Elmondta, hogy irigyel azert, mert bar tetszik a ferfi, de megis befejezed vele az ismerekedest, mert szamodra nem megfeleloen viselkedik mar az elejen. Ez egeszseges lelkuletre, es tudatos eletvitelre utal, de latva a reakciodat, mar nem is olyan biztos, hogy igy van...

Ugyan mi volt a nagyot mondas? Es miert ne lenne eleje, vagy vege a valasznak?

2022. márc. 11. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!