Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem így?
1 éve vagyunk együtt a barátommal. De valamikor ha megemlítem neki mi nem tetszik, akkor már egyből azt mondja hisztis vagyok. Van olyan alkalom, mikor épp nincs kedvem a szexhez, akkor sokszor elmondja, hogy szexeljünk már, és akkor ráveszem magam, mikor nekem van kedvem, akkor meg ő nem akar. De utána rá miután elmondtam, és elutasított kb. 10 percre rá már van kedve hozzá.
Ha megyünk valahova is, azt mondja csínosítsam ki magam, de ne túlzottan.
De szex alatt sem csókol meg, sosem csókolna meg, hosszasan, szenvedélyesen. De ha nincs szex, akkor meg ölel, bújik, sokszor mondja hogy szeret, és ezt higgyem is el neki.
Szerinte ne szóljak bele a dolgaiba, ő sem szól az enyémbe, mert semmi közöm nincs hozzájuk. Az exeim még annyit sem tettek értem, mint amennyit ő, ezt azért becsülhetném benne szerinte.
Lemond programokat pont aznap, mikor maga a program lett volna, aztán végül kiderül, hogy a barátaival szórakozik. De ő kiengesztel azzal, hogy elvisz egy szép helyre, hogy jól érezzük magunkat.
Nem fogok neki kellene, ha nem jól viselkedek vele szemben, és ha egy hülye pi....a leszek. De utána azt mondja hogy nem fog szakítani, mert nem vagyok az, csak viccelt. Nem érti miért veszek mindent komolyan.
Ha pl. én megmondom neki hogy egy nap ne találkozzunk, akkor is azt mondja hogy ide fog jönni, és együtt töltsük a napot, mert ő velem szeretné tölteni az időt, és még ha azt is mondanám neki, hogy nem, őt az sem érdekelné, legalábbis ezt mondja.
Fent a bal oldalon vagy kék fej, kék karikában. Rányomsz, lenyílik: kérdéseid->saját kérdéseid.
Ott megtalálod, hogy hányszor írtad már ki ugyanezt. Memória gondokra a gingko tablettát javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!