Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítsam el? Hogy ismerkedjek vele tovább?
Én olyat még nem tapasztaltam, hogy egy pasi érdeklődött volna egy csaj iránt, nem lép, aztán szép kapcsolat alakul abból, ha a csaj kezdeményez. Olyannal már találkoztam, hogy a srácnak másokkal volt alakulóban valami/nem jött be neki azért annyira a csaj, de ha már elkezdett teperni utána, akkor pár numerára jó volt.
Itt is a csaj már mindenképp meg akarja szerezni a srácot, meg remeg érte, a srácnál viszont egyértelműen nem ez a helyzet, különben lépne. Ez így működik.
Ha elkezd érdeklődni a srác, persze nem kell előadni az érdektelent, hanem felnőtt módjára lehet ismerkedni, de egy férfi lép, ha kell neki a nő. Ha meg nem kell, a srác moráljától függ, hogy szépen rendesen elhajtja, vagy kihasználja a helyzetet, amennyiben a csaj kezdeményez. Értem én, hogy nem fair, meg fúj, de attól még ez van. Ha nem akarod megszívatni magad kérdező, akkor meghagyod a kezdeményezést a srácnak, ha meg az nem történik meg, akkor levonod a következtetést és nézelődsz más felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!