Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket mennyire zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket mennyire zavarja, hogy egyre több az MGTOW az utcán akik rájuk se hederítenek?

Figyelt kérdés

2022. márc. 5. 13:06
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha valóban nem érdekelnének a nők titeket, nem írnátok ki továbbra is napi minimum 5 kérdést rólunk. Olyanok vagytok, mint egy óvodás gyerek, aki makacskodik, hogy ő nem eszi meg a sportszeletet, mert ő kinderpingvit akart, és most jól kitol a szüleivel, közben meg csak magával tol ki. :D Kicsit vicces, hogy nem látjátok, mennyire nevetségesnek tűntök külső szemmel.
2022. márc. 5. 13:26
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

11-es:

Én úgy vettem észre, hogy van egy felhasználó amit töröltek nemrég (meg volt nyitva a kérdése, és miután pár órával később ránéztem a telefonomra, a kérdés törlésre került), és észrevettem, hogy a megválaszoltjaim között rendegeteg kérdés törlésre került ami ilyen incel-téma. Azóta mintha csak napi 1-2 kérdés lenne max, addig volt napi 5 minimum.

2022. márc. 5. 13:30
 13/31 anonim ***** válasza:
98%
Rám sose hederített semmilyen férfi, nem csak ezek az mgtow-k, úgyhogy nem igazán tapasztalok különbséget :D
2022. márc. 5. 13:48
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Engem nem érdekelnek😂
2022. márc. 5. 13:50
 15/31 anonim ***** válasza:
98%
Fel se tűnt. Mit kellett volna észrevenni?
2022. márc. 5. 14:05
 16/31 anonim ***** válasza:
98%
MGTOW-nak úgyis az megy aki sikertelen a nőknél, és jobban hangzik, ha azt mondja, őt nem érdeklik a nők. Szóval semmit nem veszítünk velük.
2022. márc. 5. 14:06
 17/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem győzök hálát adni istennek.
2022. márc. 5. 14:34
 18/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem szoktam foglalkozni az utcán szembejövő, vadidegen emberek belső motivációival, ideológiájával, életállapotával.
2022. márc. 5. 15:17
 19/31 anonim ***** válasza:
97%

Ezek az incelek miért nem a politikába vetik bele magukat ilyen lelkesedéssel? Egy kormányváltás nem ártana, és ilyen lelkes propagandista kevés van, aki napi szinten különböző módszerekkel toboroz és terjeszti "az igét"..

Hasznos lenne.

2022. márc. 5. 15:25
 20/31 anonim ***** válasza:
97%

19-es:

Egyszer én is ajánlottam nekik, pont egy olyan kérdés alatt ahol politikától várták a megváltást. De még arra se képesek, hogy egymásra írjanak, hogy kis csoportként toborozzák egymást.

2022. márc. 5. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!