Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mennyire zavarja, hogy egyre több az MGTOW az utcán akik rájuk se hederítenek?
11-es:
Én úgy vettem észre, hogy van egy felhasználó amit töröltek nemrég (meg volt nyitva a kérdése, és miután pár órával később ránéztem a telefonomra, a kérdés törlésre került), és észrevettem, hogy a megválaszoltjaim között rendegeteg kérdés törlésre került ami ilyen incel-téma. Azóta mintha csak napi 1-2 kérdés lenne max, addig volt napi 5 minimum.
Ezek az incelek miért nem a politikába vetik bele magukat ilyen lelkesedéssel? Egy kormányváltás nem ártana, és ilyen lelkes propagandista kevés van, aki napi szinten különböző módszerekkel toboroz és terjeszti "az igét"..
Hasznos lenne.
19-es:
Egyszer én is ajánlottam nekik, pont egy olyan kérdés alatt ahol politikától várták a megváltást. De még arra se képesek, hogy egymásra írjanak, hogy kis csoportként toborozzák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!