Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy ha valakiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha valakiért nem állnak sorban a fiúk, férfiak, az biztosan nem szép, esetleg nem is átlagos?

Figyelt kérdés

2022. márc. 4. 17:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztán külsőt tekintve átlagos vagyok, ha kicsit oda teszem magam, akkor az átlag kategória teteje, szép alja kb. A párom, illetve barátnőim is állítják, hogy engem férfiak megnéznek utcán, strandon. Jobb híján elhiszem, mert tök vak vagyok rá. Így sokáig azt hittem észre se vesznek. 🤷‍♀️

Másrészt, nincs erőteljes (sőt, szinte semmilyen) szexuális kisugárzásom. Nem tudok szexi nézni, táncolni, járni, dobálni a hajam, meg riszálni a csípőm. Szóval, én megtanultam mással kitűnni.

Ha nincs nőies kisugárzásod és máshogy se teszel az ügyért, nem igyekszel kitűnni, akkor mitől lenne kilométeres sor a jelentkezőkből?

Én a humoromra, stílusomra és tudásomra "agyamra" gyúrtam rá.

Soha nem volt hosszú sor kérőkből, de, olykor akadt olyan, akinek felkeltettem az érdeklődését, többnyire olyan helyzetekben, mikor több időt töltöttem az adott emberrel egy közegben és meg tudtam mutatni ki vagyok.

Szóval, amellett, hogy valaki esetleg csúnya és ezért nem kezdeményeznek nála, ott van, mint opció, hogy vak a kezdeményezésre és, mivel nem küld jelet, a pasik nem kezdeményeznek nyíltan, nem mennek oda hozzá, illetve az, hogy, mivel a külseje átlagos, valami több kéne más oldalról ahhoz, hogy kitűnjön. Ennek hiányában radar alatt marad a pasiknak. Nem figyelnek fel rá, nem fogja meg őket.

2022. márc. 4. 18:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha onlyfans-en a 120 kilós igénytelen, fingós-hányós okádmánynak is dobálják a pénzt az agyhalottak, akkor elhiheted hogy nem erről van szó.

Ma már a talpnyalóság, a nyalizás, a "simp-eskedés" annyira általános, hogy mindenkit érint, mindenki megtalálja a maga bázisát.

Más kérdés hogy akarod-e ezt azon kívül, hogy egy fake illúziót kaphatsz hogy mekkora ász vagy, miközben a normálisak úgy kerülnek, mintha ufó lennél. Talán nem az kéne a fontos legyen hogy hányan állnak sorban, hanem kik érdeklődnek irántad.

2022. márc. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!