Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek melyek a legfőbb problémáitok a társkeresés és kapcsolat fenntartás során?
Hogy tűt kell keresni a szénakazalban.
Mig azt megtalálod nem tudom hányan kezelnek le hogy csak d.gni kellenél, meg szeretőnek, hányban kell csalódni hogy igénytelen fogatlan züllött, vagy több vasat tart, vagy komolytalan, mamahoteles, messze lakik es csak beugros lyukat keres, mire végre van egyetlen egy normális, akinek meg nem kellesz vagy lekezel csak mert nincs barátod, biztos nem kellesz senkinek es azért.
És számtalan csalódás a randikon mikor mindig azt hiszed, azt reméled, hogy..., aztán padlot fogsz, hogy na ő sem.
Es így vezet el az út ahhoz aki hozzád passzol nem kihasználni akar komoly és viszonoz.
Es amikor a kapcsolatban vmi megtörik es el kellene engedni a másikat, egyszerűen ragaszkodsz tovább a f.shoz, inkább megalkuvo leszel, csak ne kelljen megint keresni.
De persze élhetsz egyedul is 5-10-20 éveket, ha erre vágysz.
Utolsóval egyetértek és ő még nőként tapasztalja ezt.
A társkeresés iszonyatos sok energia, idő, próbálkozás és semmi sem garantált. Ha arra gondolok hogy menni időm elment már feleslegesen és még mindig egyedül vagyok rámtör a depresszió.
Sajnos én már sokszor megalkudtam és ezért vagyok már 15 éve egyedül. Hiába vannak jelöltek egyszerűen mindig úgy érzem hogy van valami a másikban már az elején ami miatt nem működne hosszú távon és ezt ezek a nők nem látják. Azt hiszik hogy a férfi nem mondhat nemet, ilyenkor kell végighallgatom az egyedül maradsz örökre, jobbat úgyse találsz és örülhetnél hogy szóba álltam veled kioktató mondatokat... Ahelyett hogy megköszönnék hogy nem 1 hónap után dobom őket...
Ez az a kerdes, amit itt felesleges feltenni. Ritka az oldalon az olyan felhasznalo (no es ferfi egyarant), akinek van onkritikaja. Altalaban szimplan nagyok az elvarasok. (Igen, ha tobben is csak szexre hasznaltak, magad fole akartal valasztani, kedves fenti.)
Erdekes az is, ha egy ferfi ir olyan jellegu kritikat, mint a fenti a ferfiakrol: Azonnal lepontozzak.
Van amugy egy csomo normalis ferfi es no. Aki akar, az talal. Nokent meg konnyebben is. Ha valaki azt akarja, hogy ne csak szexre hasznaljak, hat nyujtson tobbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!