Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen is ilyen sok volt a mulya fiú/férfi?
Vagy ez modern jelenség?
Arra gondolok hogy nem mernek kezdeményezni, kb félnek a nőktől sokan. Persze élőben.
De a neten is csak annyira képesek sokan hogy “szia mizu” némelyik még egy kérdőjelet se képes írni.
"nem mernek kezdeményezni, kb félnek a nőktől sokan"
Régen a nők se olyanok voltak ám, mint manapság...
Mit írjak? A sziára ugyanaz a válasz, mint 5 mondatra.
A legjobb nyitás: Dugunk? Erra reagálnak a nők leginkább. ( Sajnos nem pozitívan )
Megváltozott a világ, másként zajlik az ismerkedés, másra érzékenyek az emberek, mint régen.
B-verzió, hogy kezdeményeznek ők, csak nem nálad.
"De a neten is csak annyira képesek sokan hogy “szia mizu” némelyik még egy kérdőjelet se képes írni"
Probalj meg leszbikus noi profillal regisztralni tarskeresore, es elalelni a nok sziporkazo, frappans nyitoszovegeitol, ami szinten a sziamizu. Vagyis ez is csak a ferfiaktol elvaras.....
37F incel
"félnek a nőktől"
Hát, bizonyos nőktől én is félek, pl amelyik olyan halál igénytelen, mint egy varacskos disznó a pocsolyában, ehhez képest akkora arca van, mint egy 22"-os lcd monitor, egész nap mást nem csinál, csak pöffed az ágyon, főzni nem tud, nem is akar, utálja a fél világot, stb...
Azt nem értem, hogy miért kellene bárkinek is "kezdeményeznie" meg a "nőkkel foglalkozni". Mindenki azt csinál amit akar. Miért lenne bárki rákényszerítve arra, hogy "csajozzon"?
Én sem megyek oda senkihez, nem akarok kezdeményezni, mert tudom ,hogy semmi értelme. Ocsmány vagyok, csóró és amúgy is nagyon sokat csalódtam, már egyre kevébé érdekel a dolog. Amikor nálam kezdeményeztek akkor is elutasításban részesültem, szóval ha én tenném ezt, mi lenne a vége?
És valóban inkább kerülöm a korombeli "nők" társaságát, ha lehet akkor inkább nem leszek velük egy légtérben, nem megyek oda senkihez. De nem félelemből vagy "mulyaságból", hanem mert jobb így: nem égetem le magam, nem aláznak meg fölöslegesen és talán így nem sérülök tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!