Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen is ilyen sok volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen is ilyen sok volt a mulya fiú/férfi?

Figyelt kérdés

Vagy ez modern jelenség?

Arra gondolok hogy nem mernek kezdeményezni, kb félnek a nőktől sokan. Persze élőben.

De a neten is csak annyira képesek sokan hogy “szia mizu” némelyik még egy kérdőjelet se képes írni.

#Férfiatlan férfi #Félős fiúcskák
2022. márc. 2. 14:26
1 2
 1/12 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
98%
Nem tudom, nem éltem 100 meg 300 évvel ezelőtt.
2022. márc. 2. 14:28
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

"nem mernek kezdeményezni, kb félnek a nőktől sokan"

Régen a nők se olyanok voltak ám, mint manapság...

2022. márc. 2. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Persze hogy voltak. Annyiból könnyebb volt a dolguk, hogy nagyrészt úgyis a szülők intézték a házasságot, nem volt olyan szinten elvárás, hogy a fiatalok kezdeményezzenek.
2022. márc. 2. 14:35
 4/12 A kérdező kommentje:
2. Igen sokkal inkább óvniuk kellet a becsületüket. Még hírbe se hozzák őket senkivel.
2022. márc. 2. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Mit írjak? A sziára ugyanaz a válasz, mint 5 mondatra.

A legjobb nyitás: Dugunk? Erra reagálnak a nők leginkább. ( Sajnos nem pozitívan )

2022. márc. 2. 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Megváltozott a világ, másként zajlik az ismerkedés, másra érzékenyek az emberek, mint régen.

B-verzió, hogy kezdeményeznek ők, csak nem nálad.

2022. márc. 2. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

"De a neten is csak annyira képesek sokan hogy “szia mizu” némelyik még egy kérdőjelet se képes írni"

Probalj meg leszbikus noi profillal regisztralni tarskeresore, es elalelni a nok sziporkazo, frappans nyitoszovegeitol, ami szinten a sziamizu. Vagyis ez is csak a ferfiaktol elvaras.....

37F incel

2022. márc. 2. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

"félnek a nőktől"

Hát, bizonyos nőktől én is félek, pl amelyik olyan halál igénytelen, mint egy varacskos disznó a pocsolyában, ehhez képest akkora arca van, mint egy 22"-os lcd monitor, egész nap mást nem csinál, csak pöffed az ágyon, főzni nem tud, nem is akar, utálja a fél világot, stb...

2022. márc. 2. 16:26
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Az is közre játszhat, hogy egyszerűen nem tartják az általuk ismert nőket elég vonzónak. A közhiedelemmel ellentétben nagyon sok férfi van, akik nem dugnának meg mindenkit, aki nőnemű. Van egy bizonyos léc, amit ha úgy látják, hogy egyik nő sem ugrik meg, akkor inkább egyedül maradnak.
2022. márc. 2. 21:12
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

Azt nem értem, hogy miért kellene bárkinek is "kezdeményeznie" meg a "nőkkel foglalkozni". Mindenki azt csinál amit akar. Miért lenne bárki rákényszerítve arra, hogy "csajozzon"?

Én sem megyek oda senkihez, nem akarok kezdeményezni, mert tudom ,hogy semmi értelme. Ocsmány vagyok, csóró és amúgy is nagyon sokat csalódtam, már egyre kevébé érdekel a dolog. Amikor nálam kezdeményeztek akkor is elutasításban részesültem, szóval ha én tenném ezt, mi lenne a vége?

És valóban inkább kerülöm a korombeli "nők" társaságát, ha lehet akkor inkább nem leszek velük egy légtérben, nem megyek oda senkihez. De nem félelemből vagy "mulyaságból", hanem mert jobb így: nem égetem le magam, nem aláznak meg fölöslegesen és talán így nem sérülök tovább.

2022. márc. 3. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!