Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bőr hiba az arcon vagy szemölcs?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonló bőr hibák egy férfi arcán taszító lehet? Vagy csak a sima bőrű férfiak a vonzóbbak? Nők és hölgyek szerintetek mennyire fér bele az ha valakinek az arcbőrén például mitesszerek utánni apró pontok hegek maradtak amit még tinédzser korában maradt meg. Persze a hegek és szemölcsök is szerintem ez a kategória. Ti mit gondoltok? Persze egy tiszta ápolt arcbőrről van szó,csak van rajta valami ami úgy mond nem esztétikus. Ki mit gondol erről?2022. febr. 28. 15:12
11/16 anonim 

válasza:

"akkor simán lehet vele együtt élni,persze nem leszel top 3 férfi között"
He? :D Nekem a párom a top 1 férfi, mert szeretem. Aztán lehet, hogy valaki szerint más pasik szebbek, de pont nem érdekel.
12/16 anonim 

válasza:

Van ami zavar, van ami nem.
Sebhely, akné miatt kráteres arc, műtéti heg egyáltalán nem.
Nagy, kiálló anyajegyek, futószemölcsök igen, mondom úgy, hogy utóbbira sajnos én is hajlamos vagyok, minden évben járok leszedetni az újonnan megjelenteket.
13/16 A kérdező kommentje:
11🥰 persze arra értettem hogy vannak férfi ideálok
2022. febr. 28. 16:19
14/16 A kérdező kommentje:
12 pedig én úgy gondoltam eddig hogy az achnés kráteres bőr taszítóbb a nőknek mint egy szemölcs vagy anyajegy,nekem mint férfinak nem taszító ha egy nő arcán van egy anyajegy vagy szemölcs,sőt szerintem egyedivé teszi az arcot
2022. febr. 28. 16:24
15/16 anonim 

válasza:

Engem az akneheg zavar.
Egy vélemény nem "a nők" lesz.
16/16 A kérdező kommentje:
15 persze ,ezért is tettem ki szavazást,és köszi
2022. febr. 28. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!