Arcon lévő lapos szemölcsre csak a lézerkezelés segithet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 00:42
2/8 anonim 

válasza:

Sebészeti úton is le lehet szedni.
Nekem a lézeres bevált, semmi nyoma nem maradt.
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem ezek olyanok mint az apró pici pattanások... A bőrgyógyász szerint reménytelen.minden kezelés ( az ilyennek megtiltanam hogy a foglalkozását végezze) a d
oki isoprinosine tablettát irt fel szerinte az is elég.
2014. okt. 30. 08:37
4/8 anonim 

válasza:

Én nekem is ugyan ez a bajom. Holnap jön még a grapefruit.mag oldat amit kiadások próbálni......valaki azt hiszi rta h neki a nemi szervek körül volt és.használt. Neki
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem most úgy néz ki a verrumal levitte a kezemrol. Azt mondták szedjem.tovább az isoprinosine-t, elvileg ha a kezemrol elmúlt akkor a többi magától elmúlik. Azzal indokolták hogy mivel kezemen jött ki először ott van az anyaszemölcs, és ha az elpusztult akkor a többi magától visszahúzódik. A gyógyszer meg kiöli vírust. Hát kíváncsi leszek...
2014. okt. 31. 14:56
6/8 anonim 

válasza:

isoprisont azt ugy irtak fel vagy meg kellett venni,venynelkul is kaphato?
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem a háziorvos írta fel, mert azt mondta hogy hiába lezerezik, a vírus továbbra is bennem lesz, tehát rövid időn belül kiujul. Ezért szerinte ha kimegy a vírus eltűnik a szemölcs...
2014. okt. 31. 17:04
8/8 A kérdező kommentje:
Ja és vényköteles, még így is elég drága...50 szemes kb 3500 ft, és napi 2x2 kell szednem, szóval 2 hétig elég, és egy kúra hónapokig tart :/
2014. okt. 31. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!