Szemölcsre gyerekeknél mi használhat?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2és fél éves. A nyár elejé jött ki az oldalán egy szemölcs, ami egyre csak nőtt. Elmentünk a dokihoz aki valami jódos ecsetelőt adott rá. Ecseteltük, de a szemölcs csak nőtt tovább. Akkor kaptunk rá Verrumal ecsetelőt....eleinte egyre kissebbedett a szemölcs, majd hirtelen kb két nap alatt hólyagossá vált. Pár napra rá szétszóródott az egész oldalára. Most Ifectodell ecsetelőt írtak......szerintetek van értelme? Volt már valakinek hasonló a gyerekén? Mi segített? A errumártól csak hámlott szegénynek a bőre, mert hiába vigyázok mindig cseppe az ép bőrre is.2013. szept. 26. 14:32
1/5 anonim válasza:
Nekem kiskoromban rengeteg szemölcs volt mindkét kezemen. 20 vagy ilyenek. Csak egy dolog segített. Nem emlékszem már mi volt a neve. De az volt a lényege, hogy egy lakk, amit utána mindig le kellett reszelni. És így a tetejét mindig lekapta. Aztán ezt kellett minden nap ismételgetni. Belakkozni, lereszelni. Kicsit olyan volt mint a pillanatragasztó. Elég hülyeségnek tűnt, de ha jól emlékszem elég gyorsan, és mindet leszedte. Azóta sincs egy sem. Gondolom nem segítettem sokat, de hátha valamint. :)
2/5 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban, kb 50 éve, adtak rá valami jódos kafacot, amitől csak több lett. Nagyanyám mondta, hogy amikor kimegyek játszani, mindig kenjem be a vérehulló fecskefű levével. A nyár végére nyomtalanul eltűnt.
3/5 anonim válasza:
Nekem is mindenki azt mondta, mindig azzal kenegettem, és semmit nem használt.
4/5 anonim válasza:
Csak amikor virágzik, akkor használ a leve.
5/5 A kérdező kommentje:
Kipróbáltunk jó pár dolgot. Leírom a tapasztalatokat..hátha segít valakinek:
1. jódos ecsetelőt kaptunk-ekkor még csak 1 db szemölcs volt a gyerek oldalán-nem használt semmit.
2. Verumal...csípte, égette a bőrét akár mennyire is próbáltam csak a szemölcsre tenni..egy darabig kisebbedett, aztán hirtelen nagy hólyagossá vált és elkezdett szóródni. Állítólag erre a szemölcsre nnem is ez való.
3. Infectodell...kotakt dermatitist okozott semmi egyéb hatás a szemölcsre.
4.vérehulló fecskefű....semmi hatás
5. vitaminok ...semmi hatás
6.hagytam a francba....elkezdtünk oviba járni novemberben, most március van és egy darab szemölcs sincs rajta. Magától elmúlt.
2014. márc. 2. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!