Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom ha 25 évesen még sosem volt belém egy lány sem szerelmes?
Én már voltam de nem lett viszonozva. Már nagyon frusztrál ez. Sokan pár hét alatt találnak olyan párt akivel 1-1.5 évig jól megvannak.
Lehet valami bajom a szerelem, intimitás hiánya miatt ennyi idősen?
Hat.... Lassan indul az incel vonat....
37F incel
a lányok amúgy sem úgy szeretnek, ahogy a férfiak
egyből "elmúlik", ha van jobb jelentkező
Ne ríjjá'! Én optikailag olyan szinten rendelkezek visszataszító külsővel, hogy nemhogy 25 éve ... 45 éve nem szeret belém senki. Pedig lóvé van, vagyon van, áloméletet biztosítani tudok ... de a kutyának sem kellek. Jah, nem vagyok incel, mert a társas kapcsolat kialakítását leszámítva amúgy nincs gondom azzal, hogy kommunikáljak a másik nem képviselőivel. Mellesleg nem őket teszem felelőssé azért, hogy nincs (és nem is lehet) senkim. azért a természet a hibás. De még szerencse, hogy léteznek prostik. Így legalább - ha csak pénzért is, de - néha puncihoz, cicihez, csókhoz, öleléshez juthatok.
Bajod nem lesz belőle, de az agyadra fog menni az egész, ha györtöd magad. Keresd az okát és próbálj rajta javítani ... ha tudsz. Vagy törődj bele és járd Te is az én utam. Prostik.
"Pedig lóvé van, vagyon van, áloméletet biztosítani tudok"
Akkor miert nem geomaxxolsz?
37F incel
4
Álomélet = vagyon? Na, neked ezért nincs párod
Kérdező, semmi bajod sem lesz, akkor lesz, ha elhiszed azt, hogy lesz bajod. Akkor lesz, ha elhiszed, hogy neked X idő múlva párt kell találnod, különben "jön az incel vonat"
az egyetlen baj az lesz, ha nem győzöd le saját magad, és nem indulsz neki vállalni a csalódásokat. Statisztika szerint 18(!) hónap kell, hogy valaki párt tálaljon. Tehát, ha ~22hónap kemény próbálkozás után sem találsz, akkor irány a pszichoterápia, mert valami gond van veled, de amíg te 18hónapon keresztül nem kerestél kitartóan, addig nincs semmi baj, csak az, hogy nem tetted. Irány a tinder, lapozgatni, badoo, tessék mennék szórakozni olyan helyre, ahol jól érzed magad, tessék az ismerősi körben beszélgetni kezdeni a lányokkal, tessék nyomni, tolni, nem félni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!