Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék játékos lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék játékos lányt?

Figyelt kérdés
Olyat, aki kicsit dilis, de jó értelemben, mint mondjuk Luna Lovegood a Harry Potterből, de mellette intelligens és tud komoly is lenni. Egyszer volt ilyen barátnőm, és egyedül vele éreztem egész életemben, hogy olyan, mintha lelki testvérem lenne. Meg aki olyan, hogy szeretne kötődni, odafigyel a másikra, proaktív, ötletes, szóval megőrzött valamit a gyerekkorából. Hol találhatnék ilyen lányt?
2022. febr. 24. 00:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Akkor azt írd, amit szeretnél, ne azt, amit mindenki félreért. Ez esetben nem velünk a baj, valószínűleg.

Kérdésedre a válasz -> akárhol. De amíg egy filmből vett karaktert idealizálsz, egy volt barátnőt, addig felesleges keresgélni is, mert mindenki egyéniség.

2022. febr. 24. 17:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Én nem értettem félre. Szerintem pont a gamerek között fogsz ilyet találni, akármennyire is nem bírod, az ilyen emberekben benne van a vetélkedés, másikon túltenni akarás, kis viccek, nevetgélés, kisebb szivatások. Tipikus gamer(meg animerajongó) felfogás, akik szeretnek pl "bírkózni" szex előtt, ugratják egymást, meg ilyesmi. Luna erre egyáltalán nem jó példa, ő az egész ellentéte.
2022. febr. 24. 21:13
 23/28 A kérdező kommentje:

Nem, a gamerek nem ilyenek. Amit én keresek, abban abszolút nincs benne a másikon túltenni akarás. Inkább olyat keresek, aki kicsit "alter", kicsit nem evilági, de ezt nem azzal fejezi ki, hogy furán öltözködik vagy füvezik, tehát nem hipszter alkat. Olyat keresek, akik kicsit "dilis", infantilis, de jó értelemben.

Tudjátok, ki ilyen? Eszembe jutott. Amélie (az Amélie csodálatos életéből). Na, olyan lányt keresek, mint ő.

2022. febr. 24. 22:23
 24/28 anonim ***** válasza:
Márpedig amit írsz, az a tipikus gamer egyik archetipusa. De leszarom amúgy, azt csinálsz, amit akarsz, csak tökre jó lenne, ha nem film meg mese, meg fantaszi karaktereket kergetnél, hanem VALÓDI embereket. Hány éves vagy te, 14? Utoljára ott tapasztaltam ilyen hozzállást. Lány lennék, abban a pillanatban zavarnálak haza, ahogy kiejted a szádon, hogy ilyenekhez hasonlítol. Neked nem egy csaj kell, hanem egy idealizált kép a fejedben
2022. febr. 25. 00:26
 25/28 A kérdező kommentje:
Haver, akadjál már le rólam. Értem, hogy k**vára sérti a lelkedet, hogy nem nem értek veled egyet abban, hogy nekem gamer kell, de lépjél már túl rajta. Nem kell személyeskedni, ez a kérdés nem neked szól.
2022. febr. 25. 00:38
 26/28 anonim ***** válasza:

Ez nem egyetértés, vagy nem egyetértés. Veréb dolog keresni egy fejedben létező csajt, nem érdekel engem, hogy hol keresed egyébként.

Gamer vagy nem gamer tök mindegy, egy idealizált lányt keresel, aminek csalódás lesz a vége. És menjél szépen ismerkedni, a gyakorikérdések nem fog neked kiutalni egyetlen csajt sem, az inceleknek sem tesszük, neked sem fogjuk

2022. febr. 25. 00:44
 27/28 A kérdező kommentje:

Jól van, jól van. Köszönom, hogy ezt leírtad! Majd elgondolkodom rajta.

Várom a további válaszokat.

2022. febr. 25. 00:46
 28/28 anonim ***** válasza:
pedig ide jöhetne egy csaj
2022. febr. 25. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!