Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék játékos lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék játékos lányt?

Figyelt kérdés
Olyat, aki kicsit dilis, de jó értelemben, mint mondjuk Luna Lovegood a Harry Potterből, de mellette intelligens és tud komoly is lenni. Egyszer volt ilyen barátnőm, és egyedül vele éreztem egész életemben, hogy olyan, mintha lelki testvérem lenne. Meg aki olyan, hogy szeretne kötődni, odafigyel a másikra, proaktív, ötletes, szóval megőrzött valamit a gyerekkorából. Hol találhatnék ilyen lányt?
2022. febr. 24. 00:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezeknek a lányoknak kifejezetten gyülekezési helye, így nem mondhatom, hogy menj valamilyen helyre, mert biztosan ott lesznek. Bárhol találkozhatsz velük a világban, leszámítva azokat a helyeket, ami ellentmond a személyiségüknek. Egy éjszakai szórakozóhelyen nem valószínű, hogy ott vannak.

Luna értékét szerintem az is felvitte, hogy szemrevalóan ábrázolták. Nem volt kifejezetten szép, de volt benne valami vonzó, érdekesnek tűnt. Ha mondjuk ugyanilyen személyiséggel egy rövid hajú, dagi lány lett volna, szerintem kevesebb ember szeretné. Azonban tejfölszőkén, hófehér bőrrel, vékony alkattal már szimpatikusabb.

2022. febr. 24. 02:48
 12/28 anonim ***** válasza:
32%
Mi az, hogy nincs gyülekezési helyük? Barcraft mondjuk? Istenem ne égessetek már ki
2022. febr. 24. 02:53
 13/28 anonim ***** válasza:
54%
Én nem tudom, mi az a Barcaft.
2022. febr. 24. 02:59
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Gamer bár, van több városban is. Van még LvL Up Esport bár is, Miskolcon Arena E-Sport bár, pesten Infinity Esport bár, és még 1 pár.

Ha csajozni akarsz, akkor az első kettőt ajánlom, de ezt is meleg szívvel, jó barátom érdekeltsége.

[link]

2022. febr. 24. 03:13
 15/28 anonim ***** válasza:
91%
De egyébként szerintem tök gáz, hogy kérdező a barátnője másolatát akarja megtalálni, az ilyennek nem szokott jó vége lenni.
2022. febr. 24. 03:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Én azon vagyok kibukva, hogy Lunát játékosnak látja. Ritka komoly lány.
2022. febr. 24. 07:53
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Insideout: én nem vagyok biztos benne, hogy a kérdező a játékost a gamer szinonimájaként használta a kérdésben. Egyébként én gamer vagyok, mégse járok Barcraftba, pedig itt lakom az egyiktől nem messze. Ezen felül egy jellemvonást mondott, ami vonzza, nem egy full leírást az exéről, amit az új nőben kerea.
2022. febr. 24. 08:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenhol van ám Barcraft. :( A legközelebbi gamer bár tőlem 30 km-re található, és ez sem a Barcraft. Éljen a falusi élet!

Egyébként megnyugodtam, ha valakinek ez vonzó. :D Én mindig rosszul éreztem magam, hogy még huszonévesen is tök bolondos vagyok, pedig van komoly oldalam is, sok traumát megéltem, és egyetemet végeztem. A mindennapokban mégis inkább mosolygok, nevetek, attól függetlenül, hogy belül nem vagyok egy komolytalan ember.

2022. febr. 24. 08:48
 19/28 anonim ***** válasza:

17

Hm, erre nem gondoltam. De, ha bohokás lányt akar, akkor azt bizony a gamereknél kell manapság keresni.

2022. febr. 24. 12:55
 20/28 A kérdező kommentje:

A válaszolók fele kb. félreértette a kérdésemet: NEM gamer lányt keresek (sose szerettem a gamer kultúrát) nem ezt értem "játékos" alatt.

Luna talán nem a legjobb példa volt, ő elég elvont. Viszont más popkulturális példa nem jutott eszembe. Olyat keresek, aki kicsit "csintalan", de mellette hagyományos, komoly csaj, tehát nem úgy jelzi ezt a világ felé, hogy telerakja magát piercingekkel meg tetkókkal.

Talán olyan lányok között van több ilyen, akik gyerekekkel foglalkoznak.

2022. febr. 24. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!