Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok nem értene a szép szóból, hogy nem akartok bulizni menni?

Figyelt kérdés

Nem élünk együtt még, de sűrűn töltjük együtt a napokat. Ő szeret 2-3 hetente elmenni bulizni, nagyobb baráti találkozókra, engem a bulizás nem érdekel, de néha megyek ezekre a haveri találkozókra szombat este vele.

Múlthéten volt egy ilyen, hajnalba húzódó, jó volt, de bőven elég is volt hetekig. Erre kitalálta, hogy lenne egy buli, ahová szeretne menni jövő hét péntek este, amire a reakcióm az volt, hogy menjen nyugodtan, érezze jól magát, másnap átmegyek hozzá, addig én csinálok valami egyéni programot.

A reakciója az volt, hogy "pont az lenne a lényeg, hogy együtt menjünk, miért akarnék külön lenni?", majd miután közöltem, hogy nekem ehhez nincs kedvem, elkezdett mérgelődni, hogy de ő mindent együtt szeretne csinálni, menjek már, tuti jól fogom magam érezni, stb.

Majdnem 1 éve együtt vagyunk, ezért sem értem, hogy ez most hirtelen mi, bár a párom eléggé túlzottan ragaszkodó típus, így nem csoda, hogy semmit nem akarna egyedül csinálni.

2022. febr. 22. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Mondanám csúnyán!
2022. febr. 22. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kössetek kompromisszumot, mondd meg neki, hogy találjon ki több programot amit szeretne és közösen eldontitek melyikre szeretnél te is menni meg ő is. Szerintem úgy élvezetes az együtt töltött idő ha mindkét fél akarja és nem úgy, ha valamelyikük belekényszerül

Jussatok közös nevezőre :)

2022. febr. 22. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk ahogy zajlanak ezek:

Én gyakorta lelki nyomásnak érzem ha nem érti, h nem akarok menni(a lemondás miatt csalódott fejet vág, meg húzza ram a száját, igy kialakit bennem egyfajta megfelelési kényszert, hogy neha igent mondjak)

És megesik (nem egyszer, hanem sokszor)hogy elmegyek vele ugyan "kényszerből", de ott helyben buli alatt közben jön rám a kedvtelenség, ingerlékenység, összeveszünk, otthagyom, aztán amikor hazajön, vagy másnap, kibékülünk.

Ez tudattalanul alakult ki.

A barátom szintén tudattalanul alkalmazkodott ehhez, amiért nem akar összeveszni velem(gondolom ez miatt), elráncigál ugyan éjszakai pubokba vagy hasonlók, de sacc 3 óra hosszakra csak, és Ő AKAR hazajönni velem, de akkor is, ha épp pont jol érzem magam es nem akarok hazamenni.egyszeruen ledominál, hogy de, megyünk.

Nem értem az egészet mondjuk de nálunk így alakult. (Hogy pár órákra kell csak kibírnom, amit valojában nem akarok.)

(Habár neha megoldjuk ugy is, hogy nem megyünk sehova,mert nem akarok stb, de hoz haza inni es kettesben szórakozunk, meg ittas szenvedélyes szex, ez neki teljesen kompenzálni szokott. Mondjuk nekem ez sem jön be..de túlélem)

2022. febr. 22. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"tuti jól fogom magam érezni"

Megmondanám, hogy tudom, hogy nem.

Egyébként egyik barátnőm volt ilyen. Mindig azt mondta, menjek koncertre. Nem vele, csak úgy, hogy ne legyek otthon. Nekem az otthon a kedvenc helyem. Nem értette meg. Mondom neki, hétvégén maradjon otthon, ne menjen sehova. Sokkal jobb lesz, mint a koncert. Felfogta végül, hogy mások vagyunk.

2022. febr. 22. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni vele, hogy neked olyan a habitusod, hogy nincs szükséged a folyamatos bulizásra. Főleg ha másnap amúgy is találkoztok. Ha együtt élnétek akkor sem engedné hogy egyéni programjaitok legyenek? Folyton rajtad lógna? Vegye úgy, hogy neked ez az énidőd. Ha meg olyan dologra "kötelez" ami neked nem komfortos, akkor elgondolkodnék rajta, hogy ismer e téged eléggé annyira, hogy egy év után még mindig nem tudja, hogy mire vágyik a párja, és mire nem.
2022. febr. 22. 17:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám, ekkora ellentétes párt nem tudnék elviselni
2022. febr. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!