Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek után lehet még bármiféle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után lehet még bármiféle keresnivalóm nála?

Figyelt kérdés

Egy közegben két nő is érdeklődést mutatott. Mindkettejüket alig ismerem, még egyikkel sem beszéltem egy igazán jót sem. Különösen az egyik nyűgözött le. Közben a másiknak párja lett, de eleve nem ő érdekelt elsősorban.

Megléptem a kezdeményezést a jelöltem felé, és elutasított. Nem értem, miért tette a korábbi jelek után. Annyiban hagytam a dolgot és újra elkezdett érdeklődést mutatni. Utána a másik lány szakított a párjával, és újfent még egyértelműbben kezdett érdeklődést mutatni felém, amit az a nő is látott, aki elutasított, és féltékenynek is tűnt rá, így aztán mindketten nyitottak felém.

És én hülye nem tettem le az elsőszámú nőről, annyira odavoltam érte mindig, hogy megint nála kezdeményeztem, és másodszor is elutasított. Nem értem miért játszadozik velem, ez borzasztó, szóval teljesen megbántam és nagyot csalódtam benne, már nem akarok vele foglalkozni, aki ilyen...

Így viszont még érdekelne a másik nő, aki egyébként szintén egész rendben van és látok esélyt, hogy jól alakuljon vele, csak nem láttam benne azt az extrát, amit a másikban, ami nem is létezik.

Szóval nyitnék a másik felé, de nem tudom, hogy vajon hogyan viszonyul a helyzethez. Az első kezdeményezésemkor neki párja volt, így nem érdekelte annyira, hogy a másik nőre rámentem, azt még el lehet nézni. De most mindketten ott voltak és szinglik voltak, és megint nem őt választottam. Ezen vajon túlteszi-e magát, ez itt a kérdés.

A történetből úgy jöhet le, hogy ő csak a B-megoldás, vagy ló helyett szamár, de én hiszek abban, hogy míg az első nő folyamatosan csalódást okozott, végül kiderülhet, hogy ez a másik igazából jobb nála, előzetes megérzésemmel ellentétben.

Szerintetek?

2022. febr. 21. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyissál, aztán kiderül
2022. febr. 21. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Bizony, próbáld meg aztán kiderül mi lesz.
2022. febr. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!