Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férjem több éve edz, de fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem több éve edz, de fél éve szteroidokat kezdett.Hogyan tegyem félre a féltékenységem ha azóta sok edzés képet rak ki facebookra és fiatal lányok szívecskézik be a képeket?

Figyelt kérdés

34F és 30N

Tudom hogy jó alakja van, régebben indult naturál testépítő versenyen is, de akkor még nem szedett semmit.Lehet jogos az irigységem?

Egy gyerekünk van, és picit elhízottnak látom magam.

2022. febr. 21. 19:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%

Te 20.

Manapság, szerinted hány éves korára jut oda egy férfi...már HA, valaha oda jut, hogy lehessen ÉLETE? Jó kocsi, motor, drága óra, fullos csaj, ...?

Tudom!!! Itt, a Gyakorin, mindenki 23 éves korára vett házat diákmelóból, és most, 25 éves már nyugdíjba készül, mert milliárdos vállalkozó szaGember.

De én most a valódi világról beszélek. Ahol xopol 5-6 évet felsőoktatásban + X évet gyakornokként, és talán 35-40+ évesen elmondhatod, hogy vagy egy szinten. Már ha egyáltalán sikerül.

2022. febr. 21. 20:54
 22/26 anonim ***** válasza:
13%
Azért a 13 as vagy melyik írt egy nem baromságot is! A mai trend szerint a vekonyan izmos sracok a nyerők! Nem a 80,90,2000 éves ideálja a nagy izmos állatok már a férfi ideál. Hanem a kis xarok 65-70 kilóval. 10 nőből 9 nek az tetszik jelenleg.
2022. febr. 21. 20:59
 23/26 anonim ***** válasza:
72%
21, Ez tök jogos. Azzal kiegészíteném hogy manapság nagyon sok embernek lehetősége sincs a felsőoktatásban részt venni. 🙂
2022. febr. 21. 21:00
 24/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom bátya, az én bakancslistámon a lakás és jó kocsi mellett jó házasság és gyerekek álltak, nem 'fullos csaj'. Hülyeség, hogy későn kezdődik az élet, egy átlag férfi 30 körül már házas, tök függetlenül attól, hogyan áll a "jó kocsi, motor, drága óra" paraméterek terén. Ha ezután áll neki "fullos csajokat" hajtani, az szimplán szánnivaló.
2022. febr. 21. 21:05
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
22: ezt most nem fogod nekem elhinni, de nem proli körökben tízből kilenc nő magasról lesz.rja a pontos testfelépítést, amíg a pasi edzett/sportos bármilyen módon.
2022. febr. 21. 21:08
 26/26 anonim ***** válasza:
13# érdekes, mert én alig láttam h van barátnőjük
2022. febr. 22. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!