Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20: Úgy-úgy! Vizionáld bele csak a saját kis nyomorodat (dat keserű jelzők amiket használsz), biztos mindenkire igaz lesz! :D
Segítek: Eleve amúgy a pontozás is baromság, de ha belemegyünk a játékba, akkor egy egészséges elmét nem egy pontszám fogja előrébb vinni, vagy hátrébb, hanem az adott személlyel akivel szembetalálkozik mennyire lesznek kompatibilisek először kívülről, aztán belülről.
Nekem elsőre amúgy őszintének tűnik a mosolya és ha olyan szituba keverednék vele (és ha tényleg igaz), akkor simán haverkodnék vele, mert van egy olyan kisugárzása ami pozitív. :)
Ezzel a fejjel menj el valami rock-bandába dobosnak, Magyarországon szeretik még mindig a rock zenét elég sokan..
ha híres leszel kelleni fogsz a csajoknak.
Mintha itt szó esett volna az én nyomoromról 20#
Segítek én is: A srácot abszolút nem fogja érdekelni hogy te haverkodnál-e vele (hetero férfiként), de ha nő lennél sem lenne vele előrébb hogy pusztán havernak jó lenne a srác.
Én sem tartom túl jó dolognak ezt a pontozást amúgy, de a kérdés márpedig erről szól.
Reklamálj a kérdezőnél!
Úgyis rondának látják a nők (a válaszok és értékelésük alapján)
24: Nem fogok ráírni, nem ezért mondtam (nice ferdítés), de ha mondjuk egy társaságban bandázok és olyan személyiség az illető, akkor szívesen kezdeményezek ismerkedést olyan emberrel akinek valid mosolya van és van egy jó kisugárzása.
Dehogy reklamálok, minek? :)
Még mindég baromság az egész pontozás, de menjünk le statisztikai szintre, ahol leírtak konkrét számokat (7-8-nál megelőlegeztem a nyolcast) a mostani hozzászólásomig (amikor elkezdtem pötyögni) én kb. hatésfeles értéket számoltam. (Lehet hibáztam, mea culpát fentartom! :) )
tl;dr1: Ha valaki 6.5-es átlaggal ronda, akkor egye fene! :D (NOT!)
DE! Még mindég fenntartom az állításomat, hogy ez nem fog semmit sem eldönteni, amennyiben persze túl tud jutni az illető az ovis, egos* behatásoktól. :)
Lehet én nézek rossz tévét, de én individuálisan gondolkozom. Tehát az adott user, egyénileg szimpi, vagy nem. Rohadtu'l nem érdekel "hány pontot" kapott, vagy hogy valakik szerint csak hatésfeles átlaga van. :D
(Most gyorsan csinálj pár kamuaccot és nyomj be pár 10/0-s posztot, remélem a kérdezőnek nem fog számítani már*)
tl;dr2: Sablonos panel rulez: *Elég ha egy nőnek fog tetszeni, nem kell amúgy sem mindenkinek tetszeni, nem? :P
(Remélem a hozzászólásaim eljutnak* a kérdezőhöz is és felhagy ezzel a pontozásos marhasággal)
7/10
Nem gáz ez. Átlag vagy!
26/L
Van rajtad pár (?) plusz kiló, és ez az arcodon is látszik. Ezen a szakállad inkább ront, mert pont az arc pufók részét emeli ki. Kezdj vele valamit!
A hajjal ugyanez a probléma: egyáltalán nem előnyös.
Lehet letölteni ingyenes appokat a mobilra, tudsz vele szórakozni, hogy melyik haj és szakáll áll jobban.
Ha kicsit odafigyelsz az evésre, és elkezdesz sportolni, akkor úgy is jobb alakod lesz, ha nem (sokat) fogysz. Nagyon sokat számítanak az arányok!
A fogad nem látszik a képen. Hatalmas plusz vagy mínusz lehet.
A magasságod szintén.
Az alapok nem rosszak, de még nem hoztad ki magadból a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!