Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ez logikus szerintettek?
Adottak a nők akik “komoly” kapcsolatot keresnek. Ismerkedésnél egy ilyen nő miért beszélget 5-10 férfival egyszerre?
Persze nem mindenki, de sok ilyen van. Aki arra hivatkozik hogy emiatt adnak csak kétszavas válaszokat. Ha egyszer élete szerelmét keresi (30-40év házasság, gyerek…) az ember nem lenne logikusabb ha egyszerre csak egy emberre figyelne?
Ha online keresel partnert az ilyen, ott nem varhatsz kizárólagos figyelmet. Arra ott a való élet, ahol valaki tényleg felkelti az érdeklődésed és ezért szívesen figyelsz csak rá.
Az online ismerkedés meg olyan, mint a lóverseny. Elsőre az összes egyformán érdektelen, egyforma esélyekkel indul, aztán lesz, aki lehagyja a mezőnyt, a többség meg kikopik. Én ezért is nem csinálnám soha. Mindkét oldalról nézve elfogadhatatlan számomra. De, nem is panaszkodom miatta.
"az ember nem lenne logikusabb ha egyszerre csak egy emberre figyelne?“
Miért, ha egy normális, hosszú távú munkalehetőséget keresel, nem interjúzol párhuzamosan több helyre?
Na akkor meg... Az ismerkedés nem ígéret semmire.
Férfiak, ez logikus szerintetek? Azért sírtok, mert soha nem ír vissza egy nő sem, de amikor igen, akkor meg az a baj, hogy abból nem lesz párkapcsolat. Ez kb. ugyanilyen.
Én is egyszerre beszéltem több emberrel is, mert ebből úgyis kiesik szinte mindenki, így gyorsabb megtalálni az igazit. A mostani barátom rám írt, én előtte már elkezdtem másokkal is beszélni. Nem sokat beszéltünk, mert hamar randira hívott. Utána lévő napokban váltottunk pár mondatot, én közben még másik két sráccal is beszéltem arról, hogy lehetne a héten tali. Majd a barátommal megvolt az első randink és én mindenkit offoltam, mert annyira bejött, hogy már nem is volt kedvem senkivel se csevegni. De honnan tudhattam volna az első randi előtt, hogy ilyen jól fog sikerülni? Ha egyszerre csak egy valakivel beszélgetnék, évekig is eltartana, amíg találok valakit.
"13. Nem párhuzamosan több helyre mész interjúzni igaz?"
Az interjú a beszélgetés, ismerkedés. A munka világában is több körösek az állásinterjúk és párhuzamosan több szálon szokás futtatni a munkakeresést. Aztán ha megvan a megfelelő, akkor már csak egy helyre mész dolgozni.
" A nőknek szolga kell aki ellátja őket."
Nem csoda, hogy leépítenek, ha ilyen nyomorult vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!