Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek azért fontos az egzisztencia, a kocsi megléte, mert így könnyebb hogy csak bele ülnek a jóba (vigye őket a férfi jó kocsival, legyen neki ingyen ruha, nyaralás, ékszer stb.)?
Igenis KELL egy hasonló szint.. pláne férfinál, vagy törekvés a feljebblépésre. Mostanság két fizetés se nagyon elég egy-két gyerek felnevelésére.
Nagyon szépek az emberi értékek a hasonló gondolkodás stb a rózsaszín köd... Aztán később jönnek a sárga csekkek, a hiteltörlesztés
..
Nem Audi kell és társai.. de kell kocsi az Aldi nagybevásárláshoz... kellenek anyagiak a ház megvásárlásához, kell a pénz később a privát számtech órákhoz a gyereknek... a különórákhoz.. a német mahgántanárhoz. Nyaralni menni esetleg.. Em hiba keresek netto 500 ezret, ha te ennek a felét sem
Nem tudna működni!
26N
Részvétem, ha ebben a rétegben mozogsz vagy botlottál o.o" igen, taszító tud lenni.
Jómagam nő vagyok, ám taszít ez a réteg, amiről téma van.
Tudod mi a durva?
Vannak ilyen pasik is... (tapasztaltam...)
Ignorálni kell ezeket és az értelmesebb személyekre rálelni.
Számomra pl. fontos az anyagi függetlenség is, ahol tudom: én teremtettem, tőlem függ minden, nem mástól/más zsebétől - beleőrülnék és tükörbe se tudnék nézni.
Párom részéről (párválasztáskor) pedig alap, hogy elvárom mindazt, amit magamtól is, ide tartozik az anyagi függetlenség szintén.
Akik máson élősködnek mindig is taszított, főleg amikor "más tollával ékeskednek".
Találkoztam is ilyennel... képen röhögtem a társaságban (odapofátlankodott hozzánk), amikor egy igazi Qvát szólt le s mondta "nem mindenki tudja azt elérni, amit én" XDD
(21 éves kis csaj, aki 60-as faszin élt - állítólag mai napig...)
+ aki ezen felszínes dolgokkal "halmozza el magát", azok zömének komoly önértékelési, lelki problémáik vannak.
A fent említett huszonéves is gyógyszereken él. Nőként pedig egyáltalán nem tud viselkedni. A szép ruházat egyáltalán nem passzol barbár személyiségéhez, mozdulataihoz, szavaihoz.
Az ilyeneknél nem csak a nőt kell megkérdőjelezni, hanem a faszit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!