Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van minden nő kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden nő kapcsolatban, de férfiak közül meg iszonyú sok szingli?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 18:04
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%
Egy nőnek több "szerelme" van.
2022. febr. 17. 19:20
 12/31 anonim ***** válasza:
24%
Vagy ha nem kapcsolatban van, akkor is van egy szívszerelme, akibe bele van zúgva és ezért utasít el más férfiakat, vagy pl. még nincs túl az exén. Bár az ezekbe a fajtákba tartozó nők papíron szinglik, a gyakorlatban ugyanúgy elérhetetlenek a férfiak számára, mintha kapcsolatban lennének.
2022. febr. 17. 19:22
 13/31 anonim ***** válasza:
66%
Mert a target group a 20-60 eves ferfiaknak a 18-35 eves nok.
2022. febr. 17. 19:31
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy egy férfi hamarabb békén hagy egy nőt, ha azt mondja, barátja van, mintha azt, hogy nem jön be neki. Mert ha barátja van, akkor úgy gondolja, biztos les.zopná, de hűséges, ha nem jön be neki, akkor meg magában keresi a hibát és a nőt ri.bancozza, annyira dühös.

Amúgy én 5 évig szingli voltam, most kapcsolatban vagyok, na, lehet én voltam az utolsó szingli nő :D

2022. febr. 17. 20:24
 15/31 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden nő, csak minden jó nő. Én lassan 8 éve vagyok egyedül. Ja, hogy g*cironda vagyok? Akkor ugyebár nem számítok 😃
2022. febr. 17. 20:40
 16/31 anonim ***** válasza:
37%

Nem sok tartósan szingli nőt ismerek, általában hamar találnak párt még a rondábbak is, amelyik pedig szép és régóta egyedül van az vagy nem is akar senkit vagy a herceget várja fehér lovon....

Férfiak közül még a jól kinézők is sokszor nagyon sokáig egyedül vannak.

2022. febr. 17. 20:44
 17/31 anonim ***** válasza:
90%

És mégis kivel vannak kapcsolatban a nők, te nagyokos? :D

Rengeteg szingli nő is van, és ahány nőnek van párja, annyi férfinek is.

2022. febr. 17. 20:57
 18/31 anonim ***** válasza:
85%

"általában hamar találnak párt "

Na akkor egy férfi is talált párt.

2022. febr. 17. 20:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te abból indulsz ki, hogy neked azt mondják, hogy kapcsolatbna vannak. Mindenki azt mondja, ha nem akar ismerkedni, mert így lehet a legegyszerűbben lekoptatni valakit.
2022. febr. 17. 20:59
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Az a kérdés úgy helyes ha azt kérdezzük hogy:

"Miért van szinte minden minden 35 alatti nő kapcsolatban, de férfiak közül meg iszonyú sok szingli?"

Felette tényleg kiegyenlítődnek az arányok, amiatt mert sok idősebb férfi is a fiatalabb nőkre hajt érthető okoból.(biológia)

2022. febr. 17. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!