Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetoválás mennyire rontja egy nő esélyeit a komoly párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Persze ha csak és kizárólag olyan (tetovált) férfiakra pályázik, akiknek a tetovált nők az eseteik, akkor nem releváns a kérdés, de azért tudjuk, hogy a valóságban nem feltétlenül így működnek a dolgok.2022. febr. 17. 18:00
11/18 anonim válasza:
Semennyire. Ismerkedésnél lehet, elutasító lesz valaki. De azzal egyébként sem egymást keresnétek.
12/18 anonim válasza:
Két kisebb tetoválásom van. Nem kéne tetovált nő.
13/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármit is számít, de én több férfitől hallottam, hogy nekik nem jön be, ha egy nőn (vagy egy férfin) tetoválás van. (Volt, aki egyenesen azt mondta, hogy teljesen kizáró ok.)
14/18 anonim válasza:
Nalam teljes mertekben kizaro ok!!!
15/18 anonim válasza:
En no vagyok,de egy ferfival szemben is nagyon negativ ,ha van tetovalasa!Nagyon keves tipusu tetkot tudok elnezni,mert van 1-2 olyan tipusu pasikon amire meg azt mondom ok,de ha barmi figura,abra,nagyobb stb akkor nekem teljesen kizart!!
17/18 anonim válasza:
Nem szeretem a tetkót, de könnyen lehet, hogy az első randikon észre sem venném. Utána meg már mindegy.
18/18 $$$$$ válasza:
8-as melyik terembe jársz? Nekem is oda kellene járnom😂. Na amugy viccet félretéve. Nyilván nem az a legfontosabb, hogy van-e egy nőn tetkó, de nek pl. nagyon tetszik. És minnél több van rajta annál jobban. Simán előfordult már olyan is, hogy láttam egy lányt aki kicsit se tetszett, de aztán megláttam, hogy mind a két karja telibe van varva és szinte "szerelmes,, lettem. Számomra nincs olyan, hogy már túl sok a tetkó egy nőn. Minnél több, annál jobban tetszik. Nekem is van egy pár tetkom meg még lesz is. De amugy hiaba tetszik annyira eddig egyik exemenek se volt tetkója mégis nagyon tetszettek. Tehat egyáltalan nem elvárás, de hatalmas plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!