Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetoválás mennyire rontja egy nő esélyeit a komoly párkapcsolatra?
Alapvetően semennyire. Nekem kifejezetten bejön ha egy lánynak tetkója van.
De a tetoválás sokat elmond a viselőjéről. Őszintén szólva az ilyen dátumok meg gagyi idézetek nekem rendkívül felszínes dolognak hatnak. És az se jó ha igénytelen vagy épp rosszul sikerült tetkót látok egy csajon, bár ez egyébként viszonylag ritkán fordul elő, de láttam már ilyet.
Marhára nem láttam még olyan férfit aki tetoválás miatt utasított volna vissza egy nőt.
Maximum akkor ha tróger a stílusa és gagyi segg fölötti, olcsó tetkója van. Vagy esetleg elnyüstölt, agyon szoláriumozott, kiélt vagy kövér teste.
Ma már a tetkóhoz nem tartozik semmilyen negatív konnotáció, mint mondjuk régen (börtön tetkó, bűn az élet), max valakinek esztétikailag nem tetszik.
Szerintem nem ront, se nem javít.
Önmagában nem rontaná az esélyeit nálam. Nekem is van tetoválásom.
Viszont azt látom a nőkön, hogy egyre inkább túlzásba viszik. Például a konditerem ahová járok, ott már minden második nő szanaszét van varrva mint egy rosszabb fajta kancigány. Ez szerintem már undorító, és egyáltalán nem nőies.
Tetováltként nem akarok leszólni más tetovált embereket, mert lehet, hogy mások szerint pont az én tetkóim undorítóak, de még mindig rengeteg a tehetségtelen, igénytelen, prolis mintákat készítő tetováló"művész", főleg vidéken.
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!