Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ebben az országban nagyon torzak az elvárások a női részről?

Figyelt kérdés

Míg a férfiak nem várnak el semmit (egy nő már ha nem túlsúlyos, átlagon feletti itt), addig a nőknek borzalmasan magas elvárásai lehetnek.

Miért van ez?

2022. febr. 15. 17:40
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
0%

"Nem akarok belegondolni, miből állhat velük egy kapcsolat, ha azt is lesz.rják, hogy a másik értelmes-e, csak be lehessen valahova tenni a kukit."

Nem a világ dolgairól szeretnék elmélkedni egy nővel hanem szórakozni, pihennni, üdülni és szexelni. Ehhez nem kell sok ész szerintem.

2022. febr. 28. 11:35
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

51

Egy idő után baromi unalmas szerintem, ha nem tudsz egy jót beszélgetni a pároddal a világ dolgairól, de lehet másnak nincs rá akkora igénye mint nekem.

2022. febr. 28. 11:39
 53/56 anonim ***** válasza:
0%

52#

Egy nőnél elhiszem hogy ez egy komolyabb igény, mert a pasastól elvárható egy magasabb értelmi színvonal is (a "piaci" viszonyok ezt lehetővé teszik)

Egy férfinél ez már nem fér bele mint szempont, mert sokkal kevesebb a lehetőség. Ha értelmes beszélgetőtársat keres, akkor nem muszáj a párját elővennie, lehetnek az embernek barátai is akikkel jót beszélgethet

2022. febr. 28. 11:44
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként is mindig elvártam, hogy a leendő párom művelt és intelligens legyen, mert számomra alapvető dolog, sokkal mélyebb egy olyan kapcsolat, ahol beszélgetnek is a felek, valamint tapasztalataim szerint egy ilyen nő több dologra és programra nyitott.

Nyilván a barátok, haverok is ott vannak, de tőlük függetlenül miért ne kereshetnék még egy jó beszélgetőtársat?

Kevesebb nő jöhetett szóba? Nyilván. Találtam egy ideális partnert? Még szép.

2022. febr. 28. 11:47
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

53

Egy nőtől is ugyanúgy elvárható, ez nem nem függő.

2022. febr. 28. 11:57
 56/56 anonim ***** válasza:
0%

54#

Persze ha jól néz ki az ember, vagy elég gazdag, akkor semmi sem probléma. Úgy már akármilyen elvarásokat támaszthatsz.

Átlag férfiként ezt alaposan meg kell válogatni, mert aláássák a lehetőségeidet

2022. febr. 28. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!