Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ebben az országban nagyon torzak az elvárások a női részről?

Figyelt kérdés

Míg a férfiak nem várnak el semmit (egy nő már ha nem túlsúlyos, átlagon feletti itt), addig a nőknek borzalmasan magas elvárásai lehetnek.

Miért van ez?

2022. febr. 15. 17:40
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
28%

"Én levontam a tanulságokat."

Szerintem különböző emberek vagyunk eltérő igényekkel, szükséglettel.

A tanulság amit levontál butaság, mert míg egyes emberek jobban érzik magukat egyedül, addig másoknak létszükséglet a párkapcsolat, nem tudnak funkcionálni nélküle.

Az hogy szerinted felesleges erőltetni, semmit sem jelent, mert másnak meg lehet hogy csakis azt érdemes erőltetni a boldog és kiegyensúlyozott életért vívott küzdelemben

2022. febr. 16. 23:08
 32/56 anonim ***** válasza:
100%

31

Ez rendben is van! De az itteni valaszok k*rva nagy resz arrol szol, hogy egy-két incel, hogyan rendelné alá a nők szabad élethez, szabas párválasztáshoz való jogát, saját bolsogsága érdekében!

ÉS ez az!!!!amit sokan sérelmezünk!

Majd én eldöntöm, hogy ki felel meg nekem, és ki nem

Ha pedig nincs ilyen, akkor jobb egyedül

2022. febr. 17. 08:38
 33/56 anonim ***** válasza:
0%

"ÉS ez az!!!!amit sokan sérelmezünk!"

Ha csak ez volna amit sérelmeznétek, akkor nem álltam volna be itt az incelek mögé.

De nem erről van szó, hanem gyalázatos lejárató mocskolódóhadjáratról, részetekről.

És mindössze annyi jogos ellenvetésetek van hogy a jogaitokat nem korlátozhatják.

Tényleg nem, de nem a szabadságotok van terítéken, hanem a komplett társadalom.

2022. febr. 17. 10:05
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

#31 "A tanulság amit levontál butaság, mert míg egyes emberek jobban érzik magukat egyedül, addig másoknak létszükséglet a párkapcsolat, nem tudnak funkcionálni nélküle."

Nem létszükséglet egy kapcsolat, tévképzetben élsz. Amúgy sem hallottad még, hogy először egyedül legyél boldog, mert mástól nem várhatod a boldogságot? Ez az igazság, senkinek nem kell egy olyan ember, aki csüng mindig máson. Ha azt hiszed hogy egy majd kapcsolat boldoggá tesz, és minden problémád megoldja, álom világban élsz.

2022. febr. 17. 11:27
 35/56 anonim ***** válasza:
15%

"Nem létszükséglet egy kapcsolat, tévképzetben élsz."

Ha azt hiszed minden ember úgy fogja fel mint te, akkor te élsz tévképzetben.

Egyeseknek nem való párkapcsolat, másoknak meg létszükséglet

A te álomvilágodban mindenki boldog tud lenni egyedül is, a valóságban rohadtul nem

2022. febr. 17. 11:37
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Másiktól várni hogy megmentsen, boldoggá tegyen elég önző dolog..nem ez a párkapcsolat lényege🤷🏻‍♀️
2022. febr. 17. 11:38
 37/56 anonim ***** válasza:
100%

36 ezt mondom én is..

35 egy társ még mindig nem hobbi, meg idő kitöltés, meg terápia az elkúrt életed sérelmeire. Senkitől nem várhatod el, hogy a hátán cipel téged is. Az ilyen ember mindenkinek csak teher. Az megint más, hogy boldoggá teszitek egymást, de akkor kölcsönösen adtok, és nem vártok el cserébe. Ez ilyen. Bármikor otthagyhatnak, megcsalhatnak, meghalhatnak a hozzád közelállók. Nem számíthatsz arra egész életedben, hogy valaki jön és szórakoztat, meg majd felkarol és boldoggá tesz. Ez senkinek sem a feladata, csak a tiéd. Egyedül jöttél erre a világra, egyedül fogsz menni is. Ilyenek az emberek, jönnek mennek, besétálnak az életedbe és kisétálnak. Te meg belebetegedhetsz, meg játszhatod a mártírt, hogy minden boldogtalanságod mások a hiányából fakad, de igazából mindenki a maga sorsának a kovácsa, a saját felelősséged magad boldoggá tenni, senki másé.

2022. febr. 17. 12:01
 38/56 anonim ***** válasza:
47%

"nem ez a párkapcsolat lényege🤷🏻‍♀️"

Nem ez

Ez a párkapcsolat következménye, mármint egy rendes párkapcsolat következménye

Miért te olyanban voltál csak ami nem tett hozzá az életedhez?

Elég gyatra parkapcsolat az olyan

2022. febr. 17. 12:02
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

38

Ezt sehol nem írtam, de nem vártam sose a másiktól hogy boldoggá tegyen, mert nem ez a dolga. Max a boldogságomat fokozta.

2022. febr. 17. 12:12
 40/56 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi bajod van azzal, hogyha nincs senkid is legyél boldog, fejlődj, éld az életed, ne azon sírjál ríjál hogy nincs pasi nincs nő?
2022. febr. 17. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!