Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők többsége magas férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége magas férfit keres a saját adottságaitól függetlenül?

Figyelt kérdés

Csak mert ezt látom. Ez genetikailag kódolt lehet? Engem amúgy csak részben érint, mert 170 cm magas vagyok, de nem irigylem aki nálam is alacsonyabb. Ez egyszerűen botrányos. Sok 150 cm körüli magasságú csajnál is láttam, hogy 180-190 cm magas pasit keres. Azon persze fel lennének háborodva, ha a férfiak többsége kijelentené, hogy mondjuk vékony és (természetes) nagymellű nőt keres, a többi meg ássa el magát. Tisztelet a kivételnek, aki megelégszik mondjuk 10 cm magasságkülönbséggel, vagy akár alacsonyabb párral is...

A másik ilyen, aki sportos férfit akar úgy, hogy ő fel nem emelné a 120 kilós seggét a tévé elől, mert látott 1-2 példát erre.

2022. febr. 15. 16:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"De én nem értem, miért a magasság az, amiben szerinted egy bizonyos centin belül kell maradni, és miért nem igaz ez mondjuk hajhosszra vagy kilóra."

Azért mert a magasság nagyon jó "jelző" az egyén genetikai hátterére, ez által az egészséges utód létrehozásához való képességre vonatkozóan. Durván hangzik, de a nők tudat alatt (ösztönösen), azt keresik akinek a legjobb a genetikája, ergo a legfittebb, legegészségesebb és legtöbb eséllyel induló utódot lehet vele (elméletben) "létrehozni" (még ha amúgy a nő nem is akar gyereket, ez akkor is így működik előre kódoltan náluk).

Hogyan teszik ezt? Tudat alatt (a legtöbben) szintek izárólag azokat biológiai jegyeket (külső) preferálják, amelyek jó genetikai hátteret sejtetnek: megfelelő magasság, arc-test felépítés (csontozat!), testszőr (haj megléte pl), szimmetria stb.

A hajhossznak semmi köze sincs ahhoz, hogy az embernek milyen a genetikája: ha van hajad az lehet hosszú, lehet rövid, ahogy a súly is ilyen, "könnyen" lehet rajta változtatni. Az alapvető dolgokon, mint a magasság, testfelépítés, arcszerkezet viszont nem lehet változtatni (legalábbis nem drasztikusan).

2022. febr. 15. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem ezt kérdeztem, hanem azt, hogy a férfiaknak miért ezt nehéz feldolgozni? Senki nem mondja azt, hogy 80 kilós férfinak 70 kilósnál vékonyabb nője nem lehet, vagy ha a nő haja derékig ér, a férfié érjen lapockáig minimum.

Amit leírtál, az arra válasz, hogy miért vonzó. Nem arra, hogy miért akarnak magasság szerint párosítani embereket.

2022. febr. 15. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

"Ez egyszerűen botrányos. Sok 150 cm körüli magasságú csajnál is láttam, hogy 180-190 cm magas pasit keres."

A frusztráltak. Aki magával ki van békülve, az másnál sem a csomón keresi a kákát is.

2022. febr. 15. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

6-7.

Mondjuk nekem alapból a magas nők tetszenek legjobban, a 175-185 cm körüliek. Hozzájuk meg pont nagyon soknak nem elég a 182-185 cm magasság férfiban, úgyhogy inkább vagyok 195 cm, mint lennék 185.

2022. febr. 15. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha azt mondom, hogy legyen nálam magasabb, az soha nem lesz a saját adottságaimtól független, mivel függ a magasságomtól.:)
2022. febr. 15. 23:18
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 végigolvastad?
2022. febr. 16. 08:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 17. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!