Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége magas férfit keres a saját adottságaitól függetlenül?
Csak mert ezt látom. Ez genetikailag kódolt lehet? Engem amúgy csak részben érint, mert 170 cm magas vagyok, de nem irigylem aki nálam is alacsonyabb. Ez egyszerűen botrányos. Sok 150 cm körüli magasságú csajnál is láttam, hogy 180-190 cm magas pasit keres. Azon persze fel lennének háborodva, ha a férfiak többsége kijelentené, hogy mondjuk vékony és (természetes) nagymellű nőt keres, a többi meg ássa el magát. Tisztelet a kivételnek, aki megelégszik mondjuk 10 cm magasságkülönbséggel, vagy akár alacsonyabb párral is...
A másik ilyen, aki sportos férfit akar úgy, hogy ő fel nem emelné a 120 kilós seggét a tévé elől, mert látott 1-2 példát erre.
"Engem amúgy csak részben érint"
Ez valamilyen szinten mindenkit érint vagy pozitívan, vagy negatívan. Én 197 cm vagyok és sok nőnek szoktam tetszeni. Nem csak a magasságom miatt, hanem más okokból is, de a magasságom is erősen rájátszik a dologra. Egyébként egész gyakran találkoztam azért az évek alatt olyan csajokkal is, akiknek már túl magas voltam. Jó nem sokkal, de azért néhánnyal igen. Főleg a 160 körüli kategóriából. De igaz rengeteg másik alacsony csaj pedig oda van a magasságért.
Viszont pl. egy régi jó barátom 168 cm és ő is tud csajozni sikeresen, mert ezer más pozitív tulajdonsága van még, amik miatt vonzó tud lenni a nőknek.
Ez így nem teljesen igaz.
Én 189 cm magas vagyok, sportos izmosabb alkattal.
De! Arcra/fejre Nem vagyok jóképű és ennél fogva b**aszhatom. Semmit de semmit nem számít a magasságom. Sőt 36 évem alatt sokkal több hátrányát éreztem és éltem át mint előnyét.
5-6 cm-ert nagyon szívesen átadnék bárkinek ha jóképűbb lehetnék.
nem egészen, lásd Balázskánkat
fontosabb, hogy jóképű legyél, sportos, legyen egy jó kiállásod, és ne rinyálj, mint egy fürdős krwa
A magasság valóban angyon fontos, lehetőleg 182-185cm körül legyél, elvileg ez az optimális magasság a LEGTÖBB nőnek statisztikailag. Viszont az sem jó ha túl magas vagy és ráadásul ha ehhez a magassághoz aránytalan test társul. Pl. amikor a férfi ilyen "nyúlott spagetti" lófejjel és extrém vékony is.
De! A magasság önmagában nem elég, kell hozzá megfelelő alkat (izmozat, testfelépítés) és arcszerkezet is (legyél minél jóképűbb), viszont a megfelelő magasság hiányát nem feltétlen tudja kompenzálni még az átlagosnál szebb arc sem. Szóval 160cm-es magassággal nézhetsz ki akármilyen jól, akkor is valószínűleg nehezebb lesz párt találni, még alacsonyabb nők közül is. Akkor inkább előnyősebb ha 185cm vagy és arcra átlagos.
A sportosságról annyit, hogy a legtöbb nőt nem nagyon érdekli ez, pontosabban hiába gyúrsz te akármennyit, leszel bármilyen sportos, ha emellé nem társul egy legalább átlagos arc, fejszerkezet, magasság és testfelépítés. Nagyon sok ilyen példa van, hogy alacsony, nem túl jóképű srácok elkezdenek gyúrni a siker reményében, de igazából semmi sem változik, nem lesznek kelendőbbek az előbbi hiányosságok miatt.
A lényeg, hogy ne legyél elhízott és túlzottan vékony se legyél.
Szóval az ideális: 185cm, jóképű, kicsit sportos, edzett, de nem testépítő kinézetű srác.
#6 os jól mondja.
Az általános magasság ami a nőknek megfelelő az a 182-185 cm magas.
Én is 190 cm magas vagyok de ez önmagában nem elég. Én sem vagyok jóképű és még előnyöm nem volt belőle.
Nem gondolom, hogy ez egyedül elég lenne, csak azt mondtam, hogy a nők többsége magas férfit keres. Megkockáztatom, hogy két nem jóképű közül a magasabbnak van több esélye... :)
Az sem újdonság, hogy a sportos alkat is kevés, ha nem jóképű az ember... Azt már nem kell leírni, hogy a jóképűség is kevés egyéb jó tulajdonságok hiánya (vagy rosszak megléte) esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!