Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány, esetleg változtam?
Sziasztok!
Olyan gondal keresem fel a segítségeteket, hogy régen soha nem akadtak gondjaim a párkapcsolatokban, nem agyaltam túl semmit, nem foglalkoztam olyanokkal, hogy mi lesz ha...
27 éves vagyok, 2 éve lett vége egy kapcsolatomnak, álltalaban évekig tartottak kapcsolataim, viszont nincsenek már sikereim, beszélgetek lányokkal, mumkahelyen is szívesen választják a társaságom a nők, viszont kapcsolat nem jön össze sehogy, mintha tartanának tőlem ilyen téren.
Változtam, az tény, komolyodtam sokat, óvatosabb vagyok, esetleg félénkebb is lettem. Talán ez annyira látódhat rajtam, mik lehetnek az okai saját tapasztalataitokból?
Minden építőjellegű választ előre köszönök, én magam nem jövök rá!
27 vagy talán bekopogott az ajtón a család alapítás alapjainak lefektetésének vágya. A félénkség nem probléma, de nem lehet összehasonlítani a önbizalom hiánnyal mert a kettő nem ugyan az. Mikor megy félre az ismerkedés?
" beszélgetek lányokkal, mumkahelyen is szívesen választják a társaságom a nők, viszont kapcsolat nem jön össze sehogy," Beszélgettek, randira se mennek el veled? Vagy oda már igen aztán ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!