Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéksnél mikor érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéksnél mikor érdemes közölni a lányal azt,hogy aspergeres vagyok?

Figyelt kérdés
Nyílván nem az első randin gondoltam de ha lesz barátnőm szeretném ha megertobb lenne velem szemben
2022. febr. 12. 21:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Pedig az első randin kéne ilyen információt közölni, ugyanis ez elég fontos.
2022. febr. 12. 21:12
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
Mit takar ez a betegség?
2022. febr. 12. 21:12
 3/16 A kérdező kommentje:

2. Az én esetemben ez azt jelenti,hogy lightosan autista de itt egy link

[link]

2022. febr. 12. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:
37%
Viselkedés értelmi meg beszédzavart irt ..ha ez van akkor ugyis làtja rajtad nem?
2022. febr. 12. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:
46%
Egyből leveszi, hogy bajod van.
2022. febr. 12. 21:24
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

Barinőmnek első randin mondta a sràc hogy szivbeteg-igaz ő érzelmileg is zsarolja elnyomja meg lenézi az előélete miatt :(

Mondjuk ez ismerős az utobbi az én esetembe is

2022. febr. 12. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
Én már az első randi előtt elvárnám, hogy közöld. Jogom van tudni.
2022. febr. 12. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
55%
Én (szintén aspiként) sosem kezdtem ezzel. Kisvárosban éltem, itt rendesen terjesztették rólam, hogy flúgos vagyok, meg fura. Mivel akkoriban (még) olyan akartam lenni, mint bárki más, és nem is tudtam, mi az oka, hogy nem megy, így ha a randipartnerem elejtette, hogy kicsit más vagyok, szó nélkül otthagytam, tiltottam, annyira fájt. Aztán egyre jobban tudtam leplezni a dolgot, akkoriban találkoztam a párommal, aki extrém visszahúzódó, én hívtam el, és ő nem jött a - fura vagy- szöveggel. Jóval évekkel később derült ki, most már nem számít, de ha nem lennék más, akkor sem kellene nálam ezzel nyitni. Én felismerem a hasonlót, illetve valakit a címkéi nélkül szeretek azért, aki. Kék a ruhád, vagy piros, nekem ennyi.
2022. febr. 12. 23:18
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

Amikor úgy érzed, hogy elakarod mondani.

(Érdekes, hogy ezen az oldalon bizonyos dolgokat egy életen át eltitkolnának a párjuk elől az emberek, más dolgoknál meg követelnek, hogy egyből mondjon el az ember. Egy betegséget egyből közölni kell az itteni többség szerint, de azt nem, ha valaki prostituáltként dolgozott...)

2022. febr. 13. 00:17
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
9# Innen látszik, hogy fogalmad sincs mit jelent az asperger, ha képes vagy egy szintre emelni a prostitúcióval. Ez iszonyú tudatlanságra vall. Nem is szeretem az ilyen ostoba embereket.
2022. febr. 13. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!