Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire számít még az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít még az ismerkedésnél, hogy ki hányszor oltott Covid19 ellen?

Figyelt kérdés

2022. febr. 12. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Én nem ismerkedek oltatlanokkal.
2022. febr. 12. 13:22
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
Nekem számít, pont amiatt, amit az egyik HSZ már írt, hogy primitívnek tartom én is őket, mivel tényleg más egyéb témákban is csak azt a proli baromságot tudják visszamondani, önálló gondolatok nélkül. Ezek általában a tanulatlan kategóriából származó vidéki csajok,nők.
2022. febr. 12. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Nekem számít. Ha azért oltatta magát hogy lehessen menni mekizgetni, meg kocsmába meg ilyenek, az az én szememben szánalmas. Az más eset ha az egészségét, családját, munkahelyét félti.
2022. febr. 12. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem is ismerek kb oltatlant. Egy barátnőmről tudom hogy az, de ő konkrétan bolond.

Amúgy nekem számít. Egyrészt szeretek normálisan élni, eljárni koncertekre, bulikba, nyaralni. Másrészt most tényleg rengetegen covidosak az ismerettségi körömben, szüleim is épp. Így vagyok nyugodt, hogy tudom, hogy oltva vannak. Ha nem lennének, halálra aggódnám magam.

2022. febr. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!