Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem felháborító, hogy az ország gyakorlatilag magára hagyta a sok elmagányosodott fiatal férfit, akik Incelekké váltak?
"TB-re prosti?"
Oda sem mernének elmenni.
"Kicsit fontosabb téma a gyerekekkel egyedül maradt anyák sorsa."
Jelenleg felőlem mind felfordulhatnak a kölykeikkel egyetemben. Tudom, tudom: én dögöljek meg. Csak a társadalmunk még azt is lefossa hogy szépen megdögölhessünk.
Na ez az undorító!
"Kicsit fontosabb téma a gyerekekkel egyedül maradt anyák sorsa."
"Jelenleg felőlem mind felfordulhatnak a kölykeikkel egyetemben."
Ezek után csodálkozol, hogy egy nő még csak leköpni sem hajlandó. Én nem csodálkozom. Hogy lehet ilyet írni? Kínod van, mert nem jut punci? Felhívjak neked egy prostit, le is beszéljem vele? Befizesselek? Szerencsétlen, felőled felfordulhatna bárki, de annyit nem mersz megkérdezni egy idegentől, hogy mennyi az idő. De feltudnak agyilag b..ni az ilyenek, pedig én sem vagyok sikeres a nőknél.
"Felhívjak neked egy prostit, le is beszéljem vele? Befizesselek?"
Kösz intézni szoktam magamnak
És fizetem is magamnak, sosem hagynám hogy más intézze vagy más fizesse. De azért kedves vagy!
Mondjuk van egy jófej prosti ismerősöm aki egyedülálló anya is, na őt sajnálnám. Nem csak a szex miatt, de mint embert.
De a többiek nem érdekelnek túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!