Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok csak ilyen sikertelen a nőknél?
22éves vagyok hát se barátnőm se szex nem volt az életemben...
Annyit változtattam próbáltam magabiztosabb lenni, edzettem normálisan felöltözködtem meg pozitívabban álltam az élethez de semmi. Én bármilyen vagyok a lányoknál bunkó, nagyképű, kedves, udvarias sehogy se vagyok jó. Imádom nézni mikor mások dumálnak a lányokkal szinte bármit mondanak csinálnak tök faszák csajok bírják őket, keresik a társágukt. Engem meg telibe le szar mindenki. Nem hibáztatok senkit mert tudom h nem tökéletes a magabiztosságom de ezek után. Nem vagyok vicces nincs jó dumám az adott szitukra nem reagálok a legjobban talán ez a legnagyobb baj. De valahogy sose tudok érdekes lenni. Használom tindert is badot is de nagysiker ott sincs. Vagy lapos a beszélgetés vagy vissza se írnak.. sok ismerős mondja hogy ne keress barátnőt csak dugd őket. Na hát nekem az se megy...
Persze lehet jönni ezzel a dumával H ne törődj vele valaki úgyis lesz az életedbe aki így szeret.. lesz valaha kiút ebből? Vagy maradnak ezek a keserves csalódások? Egyáltalán van értelme élni?
Menekülj ebből az országból,ígérem,hogy jobb lesz.
Tűt a szénakazalban...
üdv a klubban 27F
Tinédzser koromban ezt nem képzeltem volna, de az évek csak mennek. Én se értem mit csinálok rosszul.
2 féle ember van aki már középsuliban elkapja a fonalat és barátnő egyik a mésik után mint egy spirál, meg az egyik csaj miatt szakít a másikkal.
vagy aki olyan mint mi
Nem, rengetegen vagyunk igy....
Nem csak te, hidd el :D
37F incel
6-os
Igen, aztán lesz egy csomó lánybarátja. Egy nap pedig sugárzó mosollyal közlik vele, hogy végre szerelmesek és hálásak neki, amiért tartotta bennük a lelket. És hogy egy ilyen srác az, akiről minden lány álmodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!