Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én vagyok csak ilyen sikertele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok csak ilyen sikertelen a nőknél?

Figyelt kérdés

22éves vagyok hát se barátnőm se szex nem volt az életemben...

Annyit változtattam próbáltam magabiztosabb lenni, edzettem normálisan felöltözködtem meg pozitívabban álltam az élethez de semmi. Én bármilyen vagyok a lányoknál bunkó, nagyképű, kedves, udvarias sehogy se vagyok jó. Imádom nézni mikor mások dumálnak a lányokkal szinte bármit mondanak csinálnak tök faszák csajok bírják őket, keresik a társágukt. Engem meg telibe le szar mindenki. Nem hibáztatok senkit mert tudom h nem tökéletes a magabiztosságom de ezek után. Nem vagyok vicces nincs jó dumám az adott szitukra nem reagálok a legjobban talán ez a legnagyobb baj. De valahogy sose tudok érdekes lenni. Használom tindert is badot is de nagysiker ott sincs. Vagy lapos a beszélgetés vagy vissza se írnak.. sok ismerős mondja hogy ne keress barátnőt csak dugd őket. Na hát nekem az se megy...

Persze lehet jönni ezzel a dumával H ne törődj vele valaki úgyis lesz az életedbe aki így szeret.. lesz valaha kiút ebből? Vagy maradnak ezek a keserves csalódások? Egyáltalán van értelme élni?

2022. febr. 11. 22:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
77%
Mi az, amivel kapcsolatban tanácsot szeretnél kérni?
2022. febr. 11. 22:42
 2/13 anonim válasza:
75%
Ez lehet hogy nem fog megnyugtatni, de olyan mintha én írtam volna ezt. Elég hasonlókat élek meg, csak én már 25 vagyok és valahogy mostanra sem jött össze semmi a nőknél. Próbálgattam partikra járni, de csak rosszabb lett mikor sorra egymás után utasítottak vissza. Nem értem, hogy a többiek hogy vonzzák be őket. Mindenféle srácnak összejön, csak nekem nem...
2022. febr. 11. 22:44
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

Menekülj ebből az országból,ígérem,hogy jobb lesz.

Tűt a szénakazalban...

2022. febr. 11. 23:00
 4/13 anonim válasza:
100%

üdv a klubban 27F

Tinédzser koromban ezt nem képzeltem volna, de az évek csak mennek. Én se értem mit csinálok rosszul.

2 féle ember van aki már középsuliban elkapja a fonalat és barátnő egyik a mésik után mint egy spirál, meg az egyik csaj miatt szakít a másikkal.

vagy aki olyan mint mi

2022. febr. 11. 23:02
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Mennyit ismerkedsz? Nagyszámok törvénye lehet működne.
2022. febr. 11. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
De figyi a lányok nem jöttek másik bolygóról, csak dumálj velük mintha ugyanolyan emberek lennének mint a fiúk barátaid, mert ugyanolyanok...és a többi alakul...ha rágörcsölsz hogy le kell nyűgöznöd a lányt mert ő valami másik életforma, az érződik, és kínos lesz...
2022. febr. 12. 01:05
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Bluepill confirmed
2022. febr. 12. 01:40
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem, rengetegen vagyunk igy....

Nem csak te, hidd el :D

37F incel

2022. febr. 12. 02:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Igen, aztán lesz egy csomó lánybarátja. Egy nap pedig sugárzó mosollyal közlik vele, hogy végre szerelmesek és hálásak neki, amiért tartotta bennük a lelket. És hogy egy ilyen srác az, akiről minden lány álmodik.

2022. febr. 12. 06:49
 10/13 anonim ***** válasza:
Nemcsak te, hanem mindenki, aki nem született jóképűnek és magasnak.
2022. febr. 12. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!