Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a sors egyszerű fintora, hogy incelként nehezebb a társkeresés?
10#
Mert valószínűleg túl nagy igényekkel rendelkezik.
#7: "megfelelő elfogadható nő/férfi nem jut"
Mondd csak, te képes vagy úgy elfogadni saját magadat, mint ahogyan mástól várnád ugyanezt?
13#
Ilyen bonyolult kérdést ne tegyél fel neki. Nem nekik való az önvizsgálat.
15# Aki nem akar nőt, arra nálunk azt mondják, hogy nem normális vagy búza.
Nézz utána, mit jelent, van róla Wikipédia szócikk.
15
Igen, csak nője bárkinek lehet, ha akar....csakhát az incelek, külsővel szemben támasztott igényeik köszönőviszonyban sincsenek a lehetősegeikkel, valamint azzal, amit nyujtani tudnak
Azért abba gondoljunk bele, hogy ma már nem a túlélésért folyik a párkapcsolat keresés ill. találás (mint régen, amikor "mindenjobbvót" és a "zúr" tartotta el a "zasszonyt" kemény fizikai munka árán), hanem egyfajta plusz örömszerzési lehetőséget kínál, ami az amúgy komfortos életünket érzelmileg is jobbá teszi. (Lásd: miért a nyugati világ problémája az incel jelenség?)
Fogyasztói társadalmunkban lassan mi magunk is árucikké váltunk/válunk, mint ahogy válik lassan minden ami él és mozog. A kevésbé tetszetős árut nem vesszük le a polcról, mert már jóllaktunk, és csak egy kis desszertre vágyunk.
A rossz külső emiatt tényleg hátrányba szorul, teszem hozzá, teljesen okkal.
Kész, ennyi volt, mára
befejeztem az incel témában való megnyilvánulást.
Köszönöm, hogy zavartam, nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!