Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig én kell írjak neki?
Kérdezd meg tőle, h elfoglalt e. Aztán ha pár szóba válaszol, kerdezd meg zavarod e. Es ha nem bőbeszédű, ne irj neki. Elkoszonni sem kell, csak maradjon abba a beszelgetes es ne irj neki amig nem keres ő.
Ha ugy erzed flegma is, nem csak keveset beszél, akkor nézd meg az uzit es szard le.
Ha itt tartasz, hogy hagynád, akkor hagyd egy kicsit, de adj neki esélyt hátha tesz érted.
Írtam már olyan lánnyal is aki egyszer sem volt hajlandó ráírni a fiúra.
Mindig én írtam.
Aztán bevezettem azt, hogy este nem búcsúzok el másnap meg nem köszönök újból hanem folytatom ott a beszélgetést ahol előtte való nap abba hagytam.
Felesleges sablonos klisé minden nap köszöngetni meg beszélgetést kezdeni.
Van, hogy fél napig nem vagyok elérhető aztán majd válaszolok amikor tudok. Az összes ismerősömmel így írunk. Akár örökké is húzhatod a beszélgetést es sose lesz vége. Ha ő elköszön ignoráld masnap folytasd a az előző témát. Vagy ne írj vissza csak másnap válaszolj.
De már itt az ideje, hogy személyesen talalkozzatok nincs ertelme sokáig csak irkálni. Ha nem akar akkor mehet a levesbe nem érdemel több energiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!