Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig én kell írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig én kell írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány Facebookon és már vagy 3 hete beszélgetünk, én írtam rá. De észre vettem, hogy ő nem épp úgy válaszol a kérdéseimre mint ahogy én az övéire, én szinte kiadom a szívem lelkem, hosszú mondatokban válaszolok, ő meg csak egyszerűen válaszol pár szóval, és ez is zavar már, hogy eddig 20-szor én írtam rá, és ő meg csak háromszor (kínos de mégis megszámoltam, hogy hányszor írtam én rá és hányszor ő). Küldtem hangüzenetet is neki, de o nem akar küldeni, azt mondja, hogy senkinek nem küld... Képet ha kérek nagyon ritkán csinál, mindig mondja hogy most nincs kedve(bár küldött egy párszor de már nem akar küldeni több mint egy hete). Mondtam neki találkozzunk, azt mondta hogy ne süssük el, pedig sokszor írta hogy tetszek neki és szimpatikus vagyok nagyon neki. Ő 20 éves én 21, és barátja neki nem volt eddig, értem én, hogy szégyenlős vagy nem bő beszédű, de így ahogy kiszámoltam szerintem írhatott volna rám ő is többször nem csak háromszor én meg 20-szor őrá... Azt érzem, hogy én nagyon ragaszkodok hozzá de ő nem annyira ragaszkodik hozzám, amikor rám is írt ő (észrevettem) azután volt minden alkalommal, hogy nem írtam én rá már több mint egy napja és akkor rám írt hogy "na micsi?".. már két napja nem írtam rá és ő se rám, szerintetek hagyjam az egészet vagy még próbálkozzak nála ?
2022. febr. 11. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd. Sok ilyen lány van. Nem vesz komolyan vagy egyszerűen ő ilyen. Sztem keressél más lányt, mert szemmel láthatóan téged zavar, míg őt nem igazán. Nem illettek össze. Vagy talizzatok személyesen és ott lehet más lesz.
2022. febr. 11. 17:03
 2/7 anonim válasza:
69%

Kérdezd meg tőle, h elfoglalt e. Aztán ha pár szóba válaszol, kerdezd meg zavarod e. Es ha nem bőbeszédű, ne irj neki. Elkoszonni sem kell, csak maradjon abba a beszelgetes es ne irj neki amig nem keres ő.

Ha ugy erzed flegma is, nem csak keveset beszél, akkor nézd meg az uzit es szard le.

Ha itt tartasz, hogy hagynád, akkor hagyd egy kicsit, de adj neki esélyt hátha tesz érted.

2022. febr. 11. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha nálad egy kérdés is ilyen hosszú, mekkorák lehetnek a válaszaid? Elalszik mire elolvassa.
2022. febr. 11. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már olyan lánnyal is aki egyszer sem volt hajlandó ráírni a fiúra.

Mindig én írtam.

Aztán bevezettem azt, hogy este nem búcsúzok el másnap meg nem köszönök újból hanem folytatom ott a beszélgetést ahol előtte való nap abba hagytam.

Felesleges sablonos klisé minden nap köszöngetni meg beszélgetést kezdeni.

Van, hogy fél napig nem vagyok elérhető aztán majd válaszolok amikor tudok. Az összes ismerősömmel így írunk. Akár örökké is húzhatod a beszélgetést es sose lesz vége. Ha ő elköszön ignoráld masnap folytasd a az előző témát. Vagy ne írj vissza csak másnap válaszolj.

De már itt az ideje, hogy személyesen talalkozzatok nincs ertelme sokáig csak irkálni. Ha nem akar akkor mehet a levesbe nem érdemel több energiát.

2022. febr. 11. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdekled.
2022. febr. 11. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5nek igaza van, nekem is pont ez jutott eszembe, ahogy olvastam. Inkább ne erőltesd a beszélgetést, mert az agyára mész. Van ilyen, fogadd el.
2022. febr. 11. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Van a tarsolyában jobb pasi mint te. Nem erdekled.
2022. febr. 12. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!