Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha nem tudok főzni, sütni? Sose volt igényem a főtt ételre, így a gáztűzhelyet se tudom begyújtani. Ismerkedésnél / együttélésnél ez mekkora hátrány lenne?
Elég régre nyúlik vissza a dolog, volt egy pszichopata óvónőm, az a: "Amíg nem eszed meg ezt a moslékot, nem állsz fel! Ha kell, belédtömöm!" fajta... ebből lett aztán az állandó hideg étel, gyakorlatilag szendvics. Évekkel később a pizzarendelésig eljutottam, de ennyi. Őszintén, ha választanom kellene, hogy húst főzve, vagy nyersen eszem, az utóbbi mellett döntenék.
Ismerkedésnél mennyire hátrány, hogy nem tudok (és nem is akarok) főzni, sütni, nincs közös étel?
31/F
20.
Kifogások... Az hát! Te se éltél még vidéken, ahol nagyon sok szolgáltatás egészen egyszerűen nincs. Könnyű azt gondolni, hogy minden olyan, mint a főváros ahol egy utcára jut ugyanabból a szolgáltatóból 4-5, de itt nem így van. Egyre inkább nem, már akadoznak a normál TB orvosi szolgáltatások is. A pénz a kisebbik gond.
Számtalan ember kényszerül manapság pszichológiai kezelésre, az őrült pszichopata pedagógusok miatt.
Fizettessék meg szépen a pedagógusokkal! Mint ahogy a cigisek fizetnek adót a tüdőbetegségek kezelésére, meg ott a chipsadó is, vessenek ki adót a tanárokra is. Az meg nem érv, hogy nem mindegyik őrült, mert egyrészt a normális tanárt nagyítóval kell kezelni, és most a főleg a már 20-30 éve pályán lévőkre gondolok, akiknek mára már a fizetése is elég magas, annak van vmi oka, hogy ezek a tanárok évekig őrjönghetnek és senki nem szól nekik, a többi pedagógus nem rúgatja ki, az igazgató nem tesz semmit... bűnösök közt cinkos aki néma.. valakinek viselni kell a tönkretett életekért a következményeket!
Én szurkolok neked. :’D
Engem zavarna, ha nem tudnál főzni. Nem amiatt, hogy szolgálj ki engem valami Michellin csillagos menüvel, hanem mert teljesen az a benyomása, hogy nem tudod ellátni magad és életképtelen vagy.
24# *semmit* nem volt képes...
(egy szó kimaradt. Spórolunk-spórolunk, gyerekek. Kampányom jeligéje: karaktercsökkentés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!