Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem tudok főzni, sütni? Sose volt igényem a főtt ételre, így a gáztűzhelyet se tudom begyújtani. Ismerkedésnél / együttélésnél ez mekkora hátrány lenne?

Figyelt kérdés

Elég régre nyúlik vissza a dolog, volt egy pszichopata óvónőm, az a: "Amíg nem eszed meg ezt a moslékot, nem állsz fel! Ha kell, belédtömöm!" fajta... ebből lett aztán az állandó hideg étel, gyakorlatilag szendvics. Évekkel később a pizzarendelésig eljutottam, de ennyi. Őszintén, ha választanom kellene, hogy húst főzve, vagy nyersen eszem, az utóbbi mellett döntenék.

Ismerkedésnél mennyire hátrány, hogy nem tudok (és nem is akarok) főzni, sütni, nincs közös étel?

31/F

2022. febr. 11. 14:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

A pszichopata óvónéniről beugrik ez a régi részlet...

"Heni néni csoportjában 46% szerette a parizeres kenyeret, 54% a ivólevet, és 23% szeretett délután aludni, ehhez képest 100% ette meg a parizeres kenyeret, itta meg ivólevet, és ugyanennyi aludt délután, mintha bemorfiumozták volna."

De volt ilyen tanárom is, a vegetáriánus gyerekbe mindig beleakarta erőszakolni a húst (mellé jó volt ülni, mert odaadta a húst, cserébe lepasszoltam neki az ehetetlen tényezőket, mint a rém undorító rózsaszín öntetes darás genya meg az extraborsos leves)

2022. febr. 11. 15:51
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a főtt kaja utálata nem szempont, nem érdekelne. Viszont kezeletlenül hagyni egy traumát és legyinteni, hogy jólvanazúgy 100% kizáró ok, nem kezdenék ilyen emberrel.
2022. febr. 11. 15:57
 13/30 anonim ***** válasza:
68%

#5 "Régen ezt a kérdést a lányok tették fel, de hát változik a világ."

A ferfiak elkezdtek onallosodni, rettenetes.

2022. febr. 11. 15:58
 14/30 anonim ***** válasza:
28%

12.

Azt kezelni 10 ezer Forint óránként, évekig, ha találsz szabad időpontokkal rendelkező pszichológust (állami meg sok helyen nemes egyszerűséggel nincs, csak pszichiátria, ami olyan, mint a Joker c. filmben, van rád negyed óra), ami nehezebb, mint hinnéd. Kivéve a fővárosban.

2022. febr. 11. 15:59
 15/30 A kérdező kommentje:

9-es: "Bezzeg étteremből rendelni megy, olyankor nincs az ételtől fóbiád"

De azt nem én eszem meg, a gyerekeimnek rendelném, ha azt szeretnék :) Éttermes kaját sem eszek.

2022. febr. 11. 16:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Én varrni nem tudok :D Egyáltalán semmit. Ez van.
2022. febr. 11. 16:09
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul igazából egy étterembe sem lehetne elmenni veled, igaz? Mellé kezeletlen trauma, nem főzés...

Köszi, nekem ez a csomag így egyben sajnos nekem kiábrándító, szóval én biztosan átadnám a lehetőséget másnak.

2022. febr. 11. 16:25
 18/30 anonim ***** válasza:
13# Nincs ezzel semmi baj, férfi vagyok és tudok főzni, szeretek is, páromnak is én főzök ha úgy adódik. Amúgy a férfiak szerintem jobban főznek. Legalábbis családban nálunk a férfiak jobban odafigyelnek, pölö nagyfater főztje szerintem mindent visz. De nyilván ma már nem lehet elvárás senkitől, főleg mikor mindent kihoznak házhoz.
2022. febr. 11. 16:31
 19/30 A kérdező kommentje:

"Magyarul igazából egy étterembe sem lehetne elmenni veled, igaz?"

De, egy jó étterembe igen, ha van az étlapon nyers lazac citrommal, vagy gundelpalacsinta.

2022. febr. 11. 16:56
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
14 Volt rá alsó hangon 10 éve, nekem hiába jössz azzal, hogy mennyibe kerül, jártam terápiára, pontosan tudom, de ennyi idő alatt talált volna rá pénzt ha akart volna kezdeni vele valamit. Aki akar, az tud, aki meg nem akar az vagy rálegyint mint a kérdező, vagy mesteri módon gyártja a kifogásokat, mint te.
2022. febr. 11. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!