Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nem tudnak online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudnak online beszélgetni?

Figyelt kérdés
Miért csak annyi nekik hogy: ok, rendben, az jó meg hasonló egyszavas válaszok.

2022. febr. 10. 17:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Miért erőltetsz valamit, ami nyilvánvalóan nem megy? Ha valaki 1 szavas válaszokat ad neked, az nem akar veled beszélgetni. Ismerd ezt fel és hagyd békén! Tudnak az emberek normálisan írni, csak van, akinek nem akarnak.
2022. febr. 10. 17:40
 12/21 anonim ***** válasza:
82%

Amikor csak úgy unatkozásból Tindereztem és aki rám írt, nem nyerte el a tetszésemet, annak én is csak egy szavakban válaszoltam.

Amikor komolyan gondoltam és kapcsolatot kerestem, mindenkivel értelmesen beszélgettem :)

2022. febr. 10. 17:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ártatlan kérdés incoming azokhoz akik "egyszavasoznak": Nem lenne érdemes esetleg elköszönni tőlük, mint húzni a másikat? :) Lehet magamból indulok ki, de én inkább udvariasan elköszönök és további szerencsét kívánok. :)
2022. febr. 10. 17:51
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

#13. De miért bántsam meg?

Illetve nem hiszem, hogy az egyszavas válaszok húzásnak minősülnek. Az lenne a húzás, ha elkezdenék flörtölgetni, rengeteget beszélnék vele, aztán a randira mégsem mennék el.

2022. febr. 10. 18:13
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

"online beszélgetni"

Ez azt jelenti, hogy írni? Mert az szerintem nem beszélgetés. Van aki nagyon nem szeret sokat írni.

2022. febr. 10. 19:04
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Én nem tudok és nem is akarok, mert a legócskább kommunikációs eszköznek tartom, de ezt a legelején tisztázom is mindenkivel, sose csinálok belőle ügyet és más kommunikációs csatornát ajánlok beszélgetésre - telefont, videochatet vagy a semmivel sem helyettesíthető személyes találkozást.

Ki nem állhatom, ha pötyögni kell, semmilyen tartalmas beszélgetésre nem használom, a barátaimmal sem. Ilyen is van, de ezt is lehet normálisan kommunikálni a másik felé.

2022. febr. 10. 19:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest itt szeretsz pötyögni :D

2022. febr. 10. 19:57
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Helyesbitsunk. Veled.
2022. febr. 10. 20:48
 19/21 anonim ***** válasza:
72%
17 A levelezéssel semmi problémám, csak a chatet utálom. Itt nem kell azonnal reagálnom, kifejthetem hosszabban, mit akarok írni, nincs meg az elvárás, hogy állandóan elérhető legyek, össze tudom szedni a gondolataim, könnyen át tudom nézni mielőtt elküldök valamit, teljesen más fajta pötyögés, mint a chat :D Esküszöm annál még a kézzel írott levelekkel és füstjelekkel is szívesebben kommunikálok :D 16os
2022. febr. 10. 20:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én személyesen sem tudok beszélgetni.
2022. febr. 10. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!