Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy én egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én egyedül vagyok?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, a külsőm bőven átlagon felüli. Bemegyek egy közértbe/boltba/tömegközlekedésen/irodában/plázában ne bámulna meg 10-ből 9 férfi.

Ez nem hiszem, hogy beképzeltség, mert ez valóban így van. Barátnőimmel megyek, ők is mondják hogy téged minden pasi megbámul!

Ezért sokat is teszek - van egy adott kifinomult stílusérzékem (hála Isten), van hozzá anyagi lehetőségem, időm és jól esik magammal foglalkozni.

Nagyon szeretem és igénylem az intimitást, a szexet.

Persze vannak dolgok, amikben nem vagyok jó például főzni nem tudok, nem is szeretek.

Ennek ellenére 28 évesen soha nem volt párkapcsolatom.

Annyiszor olvasom, hogy házas férfiak panaszkodnak a feleségükről, elhízott, nem ad magára, nem akar szexelni stb. és mégis én vagyok az aki ezeknek az ellentéte, de mégis EGYEDÜL vagyok.

Miért?

2022. febr. 9. 23:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem csak már nem tudja, hogy mit hazudjon össze.

Eddig nem kellett senkinek, most ő utasított vissza mindenkit. Eddig nem volt egy fia kapcsolata sem, most már voltak neki, ha lazák is.

2022. febr. 11. 06:46
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vagy nem, de a férfiak nem szeretik a mísz pitschâkat, akikből az árad, hogy meg kell felelni nekik, de mindezt elérhetlen mércékkel. Akikről messziről az süt, hogy egy kapcsolatban csak kapni akar, de adni nem, akiből hiányzik a kedvesség, aki beképzelt és lenéző, aki fintorog stb, az nem vonzó. Én nem tartom magamat egy önbizalomhiányos tátottszájú málénak, de tipik alfahímnek sem, de messze elkerülöm a lenéző, "elvárásos" arckifejezésű nőket. Férfiként én amit keresek egy nőben? Nem baj, ha ad magára, természetesen, magam is értékelem az efféle igényességet, ha ez nem párosul gőggel. Szeretem az egyenes, tiszta tekintetet, a játszma- és manírmentes viselkedést, azt, hogyha őszintén, egyértelműen és egyenesen kommunikál, ha nem keresi mindig mindenben a hibát, ha elfogadja a másikat olyannak, amilyen, ha lehet vele értelmesen beszélni, ha van benne egy kis huncut humorérzék stb. A kötekedő, mísz, vizsgáztató beszédmodorú nők nálam off.
2022. febr. 11. 07:31
 33/37 A kérdező kommentje:

de nem volt belőle mert ehhez túl szabad vagy és csalnád össze vissza a párod ugyhogy nem is kezdesz kapcsolatba

^^ Ezt nagyon eltalàltad!

egyenes, tiszta tekintetet, a játszma- és manírmentes viselkedést, azt, hogyha őszintén, egyértelműen és egyenesen kommunikál, ha nem keresi mindig mindenben a hibá

^^ ennek a teljes ellentétje vagyok. :( sajnàlom

2022. febr. 11. 09:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy az ellentétje vagy? Minek vagy az ellentétje? Az őszinte barátságosnak, vagy a mísz kötekedőnek?
2022. febr. 11. 18:44
 35/37 A kérdező kommentje:

A játszma- és a manír ràm nagyon igaz. Konfliktusos vagyok, nagyon.

.. őszintén, egyértelmű és egyenesen kommunikál : ezek nem igazak ràm, szeretem a dràmàt.

Ha nem keresi mindig mindenben a hibát.

Èn bizony nem keresem, de azonnal felismerem ès nem fogadom el.

2022. febr. 11. 19:38
 36/37 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk pár embernek már az is dráma, ha kihúzzák nálad a gyufát és fel mersz szólalni. Volt egy exem, már a kapcsolat elején elhordta mindennek a volt barátnőjét, hogy egy őrült drámakirálynő volt. Aztán kezdtem megérteni szépen lassan, hogy miért akadt ki a volt barátnő. Mert ez a fiú nem tisztelt senkit, semmit. Azt akarta konkrétan ne legyenek határaim és minden amit csinált legyen elnézendő. Sosem volt kompromisszum, ezért voltak a "drámák"... "túlreagálsz mindent, imádod a drámát". Aha. Te meg tanulj meg viselkedni
2022. febr. 11. 20:06
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
#35 ezek tudatában mi ihlette a kérdésed valójában?
2022. febr. 11. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!