Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én egyedül vagyok?
28 éves nő vagyok, a külsőm bőven átlagon felüli. Bemegyek egy közértbe/boltba/tömegközlekedésen/irodában/plázában ne bámulna meg 10-ből 9 férfi.
Ez nem hiszem, hogy beképzeltség, mert ez valóban így van. Barátnőimmel megyek, ők is mondják hogy téged minden pasi megbámul!
Ezért sokat is teszek - van egy adott kifinomult stílusérzékem (hála Isten), van hozzá anyagi lehetőségem, időm és jól esik magammal foglalkozni.
Nagyon szeretem és igénylem az intimitást, a szexet.
Persze vannak dolgok, amikben nem vagyok jó például főzni nem tudok, nem is szeretek.
Ennek ellenére 28 évesen soha nem volt párkapcsolatom.
Annyiszor olvasom, hogy házas férfiak panaszkodnak a feleségükről, elhízott, nem ad magára, nem akar szexelni stb. és mégis én vagyok az aki ezeknek az ellentéte, de mégis EGYEDÜL vagyok.
Miért?

Szerintem csak már nem tudja, hogy mit hazudjon össze.
Eddig nem kellett senkinek, most ő utasított vissza mindenkit. Eddig nem volt egy fia kapcsolata sem, most már voltak neki, ha lazák is.

de nem volt belőle mert ehhez túl szabad vagy és csalnád össze vissza a párod ugyhogy nem is kezdesz kapcsolatba
^^ Ezt nagyon eltalàltad!
egyenes, tiszta tekintetet, a játszma- és manírmentes viselkedést, azt, hogyha őszintén, egyértelműen és egyenesen kommunikál, ha nem keresi mindig mindenben a hibá
^^ ennek a teljes ellentétje vagyok. :( sajnàlom

A játszma- és a manír ràm nagyon igaz. Konfliktusos vagyok, nagyon.
.. őszintén, egyértelmű és egyenesen kommunikál : ezek nem igazak ràm, szeretem a dràmàt.
Ha nem keresi mindig mindenben a hibát.
Èn bizony nem keresem, de azonnal felismerem ès nem fogadom el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!