Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én egyedül vagyok?
28 éves nő vagyok, a külsőm bőven átlagon felüli. Bemegyek egy közértbe/boltba/tömegközlekedésen/irodában/plázában ne bámulna meg 10-ből 9 férfi.
Ez nem hiszem, hogy beképzeltség, mert ez valóban így van. Barátnőimmel megyek, ők is mondják hogy téged minden pasi megbámul!
Ezért sokat is teszek - van egy adott kifinomult stílusérzékem (hála Isten), van hozzá anyagi lehetőségem, időm és jól esik magammal foglalkozni.
Nagyon szeretem és igénylem az intimitást, a szexet.
Persze vannak dolgok, amikben nem vagyok jó például főzni nem tudok, nem is szeretek.
Ennek ellenére 28 évesen soha nem volt párkapcsolatom.
Annyiszor olvasom, hogy házas férfiak panaszkodnak a feleségükről, elhízott, nem ad magára, nem akar szexelni stb. és mégis én vagyok az aki ezeknek az ellentéte, de mégis EGYEDÜL vagyok.
Miért?

Ahhh, zicher az a troll vagy, mint a múltkori “aki gyakorin ismerkedett már, tuti a szamár voltál a férfinek helyettem” csajszi.
Nem unjátok még? Majd pénzváltón átdobom a saját udvartartásom, akiket akkor sem tudok levakarni, ha épp “lányos” időszakomat élném, mert fixen el akar venni valamelyik…

“Bemegyek egy közértbe/boltba/tömegközlekedésen/irodában/plázában ne bámulna meg 10-ből 9 férfi.“
Ez is troll-szagú. Nemcsak amiatt, mivel ezeken a helyeken nem az elit réteg van és óhatatlanul mindenki megnéz, hanem mert egy jó egzisztenciájú, értelmes nő nem jár ilyen helyekre. Plázák helyett butikokba jár, közért helyett rendel valamit, vagy a pékségben, kávézóban, étteremben mulatja az idejét a megfelelő társaságiak között.
Tömegközlekedést pedig az az ózdi 18 éves, alkalmi kőműves proligyerek sem vesz igénybe, aki harmadszor átmegy a forgalmin és nyáron kispórol egy szakadt Sedanra.

Nem tömegközlekedem. Az a csóróság legalja. "ne bámulna meg 10-ből 9 férfi."
Ilyen nő nincs. Ergo nem nő vagy -- ez valószínűtlen. 2. lehetőség: rondább vagy Vasorrú Bábánál.

Nagyon egyszerű a magyarázat:
1. nem vagy közel sem olyan jó nő, mint amilyennek tartod magad. Nem, nem bámul meg 10 férfiból 9 a boltban, ezt csak te érzed így. A legtöbb ember amúgy ezzel így van, persze főleg negatív értelemben pl. ha lesz egy seb valahol látható helyen, vagy bármilyen deformitás a testén, akkor úgy gondolja, hogy mindenki őt nézi. De valójában az emberek 99%-a pont leszar téged, aki meg is néz 99%-ban azért teszi, mert beléptél mondjuk egy helyre és ösztönösen odatekint.
2. Valószínűleg a "stílusérzéked" sem olyan kifinomult mint amilyennek gondolod. Lehet te úgy érzed, nagyon menő és stílusos vagy az elvileg téged bámuló férfiak meg leginkább azért teszik ezt, mert azt gondolják "mi a faßért néz ki ez a nő ilyen idiótán?"...
3. Rohadt magasak az elvárásaid, csak ezt SOHA nem fogod beismerni. Nem, olyan férfi nem létezik, vagy ha igen akkor már rég foglalt és boldog csaldáos életet él, aki pl. Henry Cavill külsővel rendelkezik és nyugati szinten is tehetősnek számít...
4. A legtöbb nő egyébként ilyen férfire vágyik, aki extrém jó külsejű és majd pont mellette marad és nem fog megkúrni mindent ami mozog. Jó családapa és jól is keres, fenn tudja tartani gond nélkül magát és a családját. De ez nagyon ritka. Az a férfi aki tényleg megteheti, hogy bárkivel összejön, nem fog egy hamar elköteleződni és nem pont az átlag Gizivel fog együtt maradni családot alapítani. Ez naivtiás a nők részéről elég rendesen.

#4-el értek egyet.
kizárt dolog, hogy senkinek nem kellettél ha ilyenek az adottságaid, akkor elbújsz

Gyanítom, hogy kisugárzásod nem azt a fajta elfogadó és szövetséges hozzáállást mutatja, amitől egy normális kapcsolatra vágyó férfi vonzónak találna. A stílus és a külső nagyon jó, ha rendben van, de önmagában kevés. És semmiféle bántási szándékom nincs, de hiába vagyok pont olyan pasi, akit említesz elérendőként, azaz normális egzisztencia, férfias kiállás, nem piperkőc stb, ha nem érzem egy nőn azt a pluszt, hogy nem csak szép, de kedves is, nem csak jól keres, de tud őszinte szövetséges lenni, akkor veszettfejsze és inkább maradok egyedül. Férfiként sokkal jobban értékelem a nőkben a lelki szépséget, azaz az őszinte, manír és alakoskodásmentes attitűdöt, a jó humort, a normális érzelmi intelligenciát, azt, hogy - nem tudom jobban megfogalmazni - szövetségesemként viselkedjen és ne egy kekeckedő, kritizáló valaki legyen, akivel állandóan meg kell küzdeni. Stb.
A többieknek, akik a tömegközlekedést, mint prosztó dolgot írják. No kedveskéim, tévedtek. Nekem megvan az az egzisztenciám, hogy bármikor, bárhová, bármennyit autóval menjek, két kocsim van, abból az egyik az egy exkluzív sportkocsi. De! Ki a tököm szeret egy belvárosi dugóban állni, tömzsögölni, aztán a parkolással vergődni? Ha olyan napszakban megyek be a fővárosba az agglomerációs otthonomból, amikor dugó van, inkább bemegyek busszal, vonattal, hévvel és metrózom, minthogy hülyére idegeskedjek a sok baflaszon az utakon. Ha a helyzet megengedi, persze szívesebben autózom, de a dugóban állásnál a villamos is jobb, mindig veszek ilyen 10db tömbjegyet, így nincs gond.

5#
Az én párom is osztrákban lakik. A covid alatt sem okozott gondot az hogy találkozzunk.
"Tömegközlekedést pedig az az ózdi 18 éves, alkalmi kőműves proligyerek sem vesz igénybe, aki harmadszor átmegy a forgalmin és nyáron kispórol egy szakadt Sedanra."
Ezen jót nevettem. :))
Ha a Nyugatiból szeretnék eljutni a Deak térre, majd onnan a Mammutba, nem fogok a dugóban àllni 2 óràt majd +1 óràt parkolóhelyet keresni.
Ilyen gondolkodàssal éppen, hogy Te vagy a proli!

Nekem nem esik nehezemre ezeket igénybe venni, hiába nem lennék rászorulva.
A válaszomat a te stílusodban fogalmaztam meg afféle tükörként. Ezt látják rólad az emberek. Így már megvan, miért kerülnek a férfiak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!