Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Melyik görög istennővel jönnétek össze?
Csak istennők jöhetnek szóba, félistennők, egyéb entitások nem. Miért az adott istennőt választanád? Kit választanál legkevésbé?
Eltérő lenne-e, ha futó vagy komolyabb kapcsolat lenne? Mindkét esetben titkolni kellene, ha az illetőnek van isten "párja" vagy "férje", mert az szétzúzna érte. Nem lehet gyereketek sem (vagy ha mégis, akkor titkolni kell és te neveled egyedül a Földön, annak tudatában, hogyha az istennő párja rájön, akkor büntetni fog). Te nem válhatsz istenné.
1.Héra: [link]
2.Hesztia: [link]
3.Démétér: [link]
4.Aphrodité: [link]
5.Pallasz Athéné: [link]
6.Artemisz: [link]
7.Perszephoné: [link]
8.Hébé: [link]
11.
Ne irigykedj már ilyen látványosan, kezdelek megsajnálni. De csak annyira, hogy még kényelmesebben helyezkedjek el. A pénz nekem dolgozik, igaz örökölt, de a befektetések hoznak annyit, hogy ne kelljen gürcölni :)
13.
Szintén a sziklát bontod egy nevetségesen kicsi csákánnyal? De jó érzés, hogy nekem már nem kell bejárni :) Elég kilenckor kelni, kellemes reggeli tevékenységek, utána gépezés, edzés, a házhoz-szállítással érkezik az élelmiszer, Frigatto (a cicám) itt dorombol a kályha mellett, a monitor mellett meg kétszázezer Forint itthonra, a többi a számlán vagy a befektetésben hozza az utánpótlást.
Legyél szíves nem irigykedni, hanem válaszolni és aztán továbbállni.
Héra egy irigy hárpia, Hesztia egy besült vénlány, Démétér egy kérges kezű parasztasszony, Afrodité egy csélcsap r.banc, Pallasz Athéné egy rideg fap.na, Artemisz igazából férfi, Perszephoné egy darkos mimóza, Hébéről meg most hallok először.
Azt hiszem, Hébének adnék egy esélyt.
19.
Kicsit tűnődtem azon, hogy vajon ez csak amolyan komikus volt, mint a "Bunyó karácsonyig" filmben, avagy ez csak eufemizmus arra, hogy felnyomta neki...? A régi művek szerették az ilyen átvitt értelmű megfogalmazásokat, a la skandináv mitológia, ahol nagyon diszkréten írják le, ahogy Odin(?) madáralakban ráfosott az őt üldözőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!