Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a válasz? Hogy a magyar nők gyűlölik a magyar férfiakat?
Egy olyan kérdésben merült fel, politika témakörben, ahol azt ecsetelték, milyen lesz az ország jövője demográfia szempontjából. Hogy a romák gyakorlatilag el fognak űzni minket 10-20 éven belül. És ezért a magyar nők a hibásak, mert nem szülnek.
Ez a válasz különösen érdekes volt (88%-os hasznosságot kapott):
"A magyar nők GYŰLÖLIK a saját férfi honfitársaikat, gyereket nem vállalnak mert az rabszolgaság a magyar férfi meg egyszerűen feladta mert nem látja értelmét küzdköni. Ennyi, kész vége, idáig tartott a történelmünk."
Link a kérdéshez: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Ez mennyire igaz szerintetek? A magyar nők utálják a magyar férfiakat, ezért van az, hogy szinte csak Nyugat-Európaiakkal, vagy roma/néger/arab férfiakkal jönnek össze és azokra hajtanak?
Érdekes, hogy nálam részben azért sem népszerűek a magyar nők, mert ezt eltűrik.
Én 18 éves korom óta lényegében önálló vagyok. Persze van még ebben hová fejlődnöm, de ferifiként most is főzöm magamnak a krumplis tésztát, ma is nagytakarítást csinálok. Amikor vendégben voltam egy nőnél felajánlottam, hogy elmosogatok.
Számomra nagyon taszító, hogy az átlag magyar nő (tisztelet a kivételnek) szolgalelkű, és ebbe beletörődik a sorsába úgy, hogy tisztában van a felvilágosult eszmékkel is. Nem, ez nekem nem vonzó.
#3 voltam.
"Számomra nagyon taszító, hogy az átlag magyar nő (tisztelet a kivételnek) szolgalelkű, és ebbe beletörődik a sorsába úgy, hogy tisztában van a felvilágosult eszmékkel is. Nem, ez nekem nem vonzó."
Nem tudod, hogy miért? Tetszik, amit írsz, hogy így látod, de hogy alakult ez ki benned?
*magyar férfi 100%-ig a női nemet hibáztatja a magyar nép pusztulásáért*
Magyar férfi: nők, miért utáltok minket?
#26 kiscsillag, annyi elvarasunk van feletek, hogy ti is vegyetek ki a reszeteket a gyereketek neveleseben, és ti is takaritsatok a lakast, amit kozosen koszolunk ossze :D
Mi hulye nok meg az elvarasaink, semmi nem eleg nekunk
"Nem tudod, hogy miért? Tetszik, amit írsz, hogy így látod, de hogy alakult ez ki benned?"
Anyám 18 éves koromban férjhez ment külföldre, egyedül maradtam a lakásban, így nekem kellett mindent csinálni. De nem hinném, hogy az önállóság itt fogant meg bennem, mert már gyerekként is előfordult az, hogy nem vártam meg, míg anya hazajön, hanem magam láttam hozzá a főzéshez. A tészta már ki volt főzve, csak a spagetti szószt kellett elkészítenem.
Emellett meggyőződésem, hogy egy férfinak önállónak kell lenni az életben. Éppen ezért nagyon nem tetszik, amikor (bizonyos) magyar nők eltűrik azt, hogy cselédként dolgoztassák őket. Mintha beletörődtek volna abba, hogy ez a normális. Lehet itt magyarázkodni a pasi iránti érzelmekkel, de számomra ez nem fogadható el. Hogyan tekintsek nőként egy olyan emberre, aki magát megalázza? Ugyanez igaz a szexuális életre is, amikor akkor és azt csinálja, amit nem is szeretne, csak a pasi miatt. Nekem nem kell ilyen ember, nem tudnék rá felnézni, mint nőre!
Már eldöntöttem, hogy elmegyek Magyarországról, külföldön akarok élni, és ott akarok megnősülni is. És természetesen oda is viszem majd a felvilágosult eszméimet. Persze nem mondom, hogy tökéletes vagyok, még nekem is van hová fejlődnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!