Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a férfiak a kor előrehaladtával (egy bizonyos korig) csak sármosodnak, vagy ez csak a pénz és az anyagiak miatt van?
Itt egy térkép amit állítólag 4 egymástól független amerikai egyetem szociológiai kutatásai végeztek, az ország különböző pontjain.
Ami azt jelenti, hogy egy 50 éves férfinak is annyi értéke van a nők szemében mint ugyanannak a férfinak 25 éves korában...
Nos ebből két dolog következhet: A férfiak vagy "hosszan friss tejek" tehát a kor nem fog rajtuk annyira mint a nőkön, avagy jól áll nekik. Vonzóbbak, sármosabbak, értettebbek lesznek.
Vagy a másik dolog, hogy a nők tényleg anyagiasak és a pénz miatt van ez, ami ugye a kor előrehaladtával a legtöbb esetben növekszik.
Melyik igaz a kettő közül? Több lehetőséget nem látok, úgyhogy szavazásba is kitehetem, mert egyszerűen a kettő közül valamelyik.
Egy biztos, az, amennyi ember azt hiszi, hogy az idő jót tesz neki és az, amennyinek tényleg jót tesz, 100 000 az 1-hez...
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a statisztikailag majdnem lehetetlenben reménykedik mindenki. Mintha abban reménykedne, hogy a sterilizációja ellenére alkalmas gyereket nemzeni. A 0.001%-ban...
Nagyon egyszerű erre a magyarázat.
Mindenki, férfiak és nők is a lehetőségük szerinti legjobbat keresik.
Fiatalabb korban (kb. 30 alatt), a legjobb leginkább a külsőt jelenti.
A nők ilyen téren SOKKAL válogatósabbak, mint a férfiak (erről elég sok tanulmány is készült), de ezt elismerni sose fogják. Amúgy ezzel semmi gond nincs, hiszen logikus is ha belegondolunk. Egy nőnek limitált a "termékeny időszaka", szóval neki nagyon nem mindegy, milyen geentikájú férfi gyerekét hordja ki, szüli meg stb. És ehhez nem kell tudatosan a házzasságra, gyerekvállalásra gondolni, hanem tudat alatt is így működik az emberi biológia. Egy szóval ösztönös. A férfiak kevésbé válogatnak, hiszen ők kvázi végtelen nőt tudnak megtermékenyíteni (nyilván elméletben), ráadásul sokkal hosszabb ideig. Szóval a férfi biológiailag ezért úgy van kódolva, hogy minél több felé "szórja szét a magvait".
Szóval mindebből következik, hogy a fiatal nők egy minél jobb genetikai állományú (ergo minél jobbképű, minél magasabb, jobb felépítésű) srácot akarnak megfogni maguknak, ilyenekhez is fognak elsődlegesen vonzódni. Viszont az ilyen srácok jellemzően nem túl jók abban, hogy hűségesek maradjanak és hamar megállapodjanak egy nőnél, ergo ha lesz is gyerekük szinte biztosan nem ők fogják felnevelni.
na és itt jön képbe a kor és a pénz. Ahogy idősebb lesz a nő, keresnie kell egy stabil kapcsolatot, egy olyan férfit aki hűséges, biztosítja a megflelő anyagi hátteret a gyerek(ek) felneveléséhez. Na most jellemzően ezek nem azok a srácok, akik fiatalabbként sikeresek voltak a nőknél, hanem azok akik örülnek szinte bármilyen kapcsolatnak és hajlandóak felnevelni más gyerekét is akár.
A nők ekkorra lejjebb adják a külső iránti elvárásaikat (a kor haladtával egyre jobban) és sokkal inkább az anyagi szempontok kezdenek el érvényesülni.
És ha belegondolunk RENGETEG ilyen példát látunk!
Szerintem meg ennek csak az az oka, hogy a pasik 25 évesen még nem, 50 évesen már nem a csúcson vannak. Az olyan 30 körül van, mikor a legjobban néznek ki önmagukhoz képest. Már lekopott minden gyerekes vonás, de még nem kezd ereszteni az izomzat és az arc. Olyan 35-től kezdenek el látszani az idő nyomai.
Persze ebben sem egyforma mindenki, itt is nagy a szórás, mint a nőknél.
Nekem a jelenlegi párom 48, sose buktam az ennyivel idősebb pasikra...ráadásul nem is egy adonisz, de imádom!
Sztm 35 40 között vannak a csúcson a férfiak.
N30
26 vagyok...pesze nem mindenki.
Sztm a legtöbb idősebb férfi itt Magyarországon eligénytelenedik...a nők többsége is.
27 vagyok és már most úgy nézek ki mintha legalább 40-45 lennék, de inkább rosszabbul.
Pár éve elkezdtem brutálisan kopaszodni, a fogaim szó szerint széttörtek, volt amelyik darabokra. Előtte sose volt gondom e téren. ÉS sajnos megcsináltatni se nagyon tudom őket, mert a gyökérkezeltek is max 1-2 évig bírták, aztán ugyanúgy darabokra hullottak.
Egy-másfél éve a szakállam is elkezdett kifehéredni, először csak foltokban aztán mostanra az állam körül teljesen fehér a nyakamig.
Nem tudom, hogy én 35 évesen, hogyan fogok kinézni, de hogy 18-20 évesen 1000X jobb voltam az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!