Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik társkeresőn ismerkednek mind csapágyasok?
Valóban találkoztam már társkeresőn olyanokkal, akik nem voltak százasok.
Lehet más szemében meg én nem vagyok százas... pedig szeretnék családot és gyereket, ameddig még nem késő.
Valami baj van azokkal, akik társkeresőznek? N29
#11 lehet, online nem menne át valaki, akivel előben ismerkedve teljesen jól kijönnénk. Boztos van ilyen. De élőben se ismerem, csak van egy személyes benyomásom. Mindkét ismerkedési formánál a randik, beszélgetések segítenek eldönteni, hogy szeretnék-e vele lenni vagy sem. Az, hogy hol ismerem meg, ilyen szempontból nem érdekes. Nekem az számít, hogy milyen a gondolkodása, a világnézte a stílusa a humora, egyszóval az alapszemélyisége. És ezt élőben beszélgetés és netes pötyögés után is el tudom dönteni annyira, hogy akarok-e vele randizni vagy sem. Mert úgyis személyes találkozásokkor jön az érzés, hogy vele akarok lenni, vagy sem.
Két lánnyal beszélgettem eddig társkersőn, mindkettőt randira hívtam, az egyikből egy egy éves kapcsolat lett, a másikból házasság lesz a nyáron.
Társkeresőn beállítom a szűrőt, hogy 50 km-en belül lakjon, ne dohányozzon, legalább középiskolai végzettsége legyen, házasság-, gyerekpárti legyen, még ne legyen gyereke, 22-28 évest keresek. Nem érzem, hogy probléma lenne velem. Akit élőben randira hívnak, sokszor nem kérdezik ezeket mind végig. Aztán majd jó eséllyes 1. 2. randin kiderül. Akkora probléma, ha ezeket a szűrőket használom? Szerintem nem.
Nem hinném hogy baj lenne azokkal akik társkeresőznek. Lehet élőben nincs annyi lehetőségük ismerkedni, vagy gondolták adnak egy esélyt az online ismerkedésnek is.
Élőben is nagy az esély olyannal találkozni aki nem százas.
Valennyire mindenki csapágyas de ugye változó kinek mi fér bele :)
Kedves kérdező, melyik társkeresőt használod?
32/f
Én azért tarskeresoztem mert a napi 8ora munka mellett iskolaba jártam, és nem volt időm ismerkedni. Most a munka mellett magán vállakozó vagyok és ismét képzem magam most ezért nincs időm ismerkedni. Az online társkereső ilyen helyzetekben tud segíteni. Igen sok a defektes ember ez tény, DE ezekkel ugyanúgy találkozol ha elmész bulizni, programokra vagy valamerre csak első percben kb ignorálod.
33/F
Nem, nem hiszem. De ahogy mindenhol máshol, nyilván itt is vannak kettyósok. Ha peched van, ilyenekbe futsz bele. Az internet előtt a társkereső újsághirdetés formájában működött. Nagyjából ugyanaz volt, csak lassabban ment. Volt egy barátnőm, aki megpróbálta, elég sz@r volt.
N
Én hengerfejes vagyok.
Mondjuk nincs is matchem. :D
21F
Hát nem. 2022 van, már minden online történik. Főleg a covid óta. Az emberek már boltba se járnak, hanem rendelnek, bankba se mennek, hanem neten intézik a dolgaikat.
Vegyük sorra a családtagjaimat és a barátaimat, akik élőben ismerkedtek meg a párjukkal, hogy pontosan hol is találkoztak. Általános iskola, középiskola, egyetem, kollégium, baráti kör, munkahely, buli/kocsma. Nos én iskolába már nem járok, koleszos sosem voltam, munkahelyemen meg közvetlen kollégáim közül két férfi van, egy nálam sokkal idősebb, aki az anyukájával él, meg egy meleg srác. De amúgy is home officeban vagyok, így a nem közvetlenekkel nem is kerülök kapcsolatba. Bulizni, kocsmázni már nem igazán járok, régen szerettem. A barátaim évek óta megvannak, már bemutattak minden lehetséges jelöltnek, nem lett egyikből sem kapcsolat.
Volt egy két éves szingliségem 18 és 20 éves korom között. Én ezidő alatt két iskolába is jártam, gimibe és egyetemre. Sok barátom volt, sokat buliztam, havi többször is. Elmentem mindenhova, oda is, ahova nem hívtak. Pasiztam is ezerrel. De nem lett egyikkel se komoly. Erre hol akadtam újra párra? Az interneten! Pedig mondom, én nyitott voltam, akkor jobban is néztem ki, mint most, mindenhova elmentem, ismerkedtem, de nem jött össze.
Most is társkereső appról van kapcsolatom. Nem gondolom, hogy ő kattos lenne, vagy én az lennék. Egyszerűen csak a húszas évek közepén már egyre kevesebbet jár az ember társaságba, legalább is én meg a környezetem. Ha valaki nem partyarc, vagy nincs társasági hobbija, vagy egyszerűen csak nincs szerencséje, az letölti a Tindert és szán rá egy kevés időt, aztán megismerkedhet akár 100 pasival is, abból valószínűleg lesz egy, akivel minden klappol :)
Csak az ítéli el a Tindert és a többit, akinek ott nincs elég matche, vagy sokan utasítják vissza.
#19 vagyok, hozzátennék még egy történetet.
Elmentem egy buliba, ahol egy sráccal szemeztünk, odajött, beszélgettünk, ott helyben bejelöltük egymást Facebookon, elmondta többször is az este folyamán, hogy örült, hogy megismert, biztos írni fog holnap. Tök romi, nem? Aha, csak aztán egyáltalán nem írt semmit, én meg egész nap azt vártam, hogy mikor jelenik meg az üzenete. Rá 4 hétre jöttem össze a jelenlegi barátommal. Letöltöttem egy társkereső appot, húzogattam párat, írt, megbeszéltünk egy találkozót, jól sikerült, írt is aznap, következő talit is megbeszéltük, stb... Sokkal jobb volt így, hogy tudtam, hogy bejövök neki és írni fog, mint bizonytalanságban várni egy bulis srácot, aki lehet, hogy csak részeg volt. Abban az időszakban 1 hétig használtam az appot, de igazából 1 nap után már rám írt, csak még az első tali előtt azért beszélgettem másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!