Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ell szeretnék költözni fiatal férfiként.De egyedülállóként valahogy ez nem annyira akaródzik!Mi lenne a helyes döntés?(kissé bővebb kifejtésem lentebb)
23éves férfi vagyok.
Meg mindig az anyámék nyakán élek.Nehéz így mivel nem tudok egy normális párkapcsolatban sem bele kezdeni.Viszont mivel jelenleg egyedül álló vagyok így azt érzem hogy egyedül nagyon rossz lenne nekem.
Nem lenne kihez szóljak,nem lenne ki hozzám szóljon,nem várna senki haza,és ugye még is csak egy idegen lakás(körülmény) amit nehezen szoknék meg egyedül stb.Viszont valamiért akkor is ott van hogy akkarok,hogy illene már a fentebb említett ok miatt is,na meg többekközt a szüleim egy nagyon kicsi házban élnek ahol nekem épp egy picike szoba jut papír vékony falakkal!Lenne pénzem egy külön lakásra(nem albérletre) viszont a fentebb említett okok vissza tartanak nagyban.
Az én helyemben egy férfi ezt megpróbálna vagy inkább nem???
10-es
Ez a “1.3 forintért 1300”
Egymillió háromszázezer forint a ház.Plusz kellene renoválni is.
Na meg a bútorozása is
Mert így is kicsi a szüleim háza.
A szoba amiben élek annyira kicsi hogy épp csak magamra elég.
Plusz papír vékonyak a falak is!
Na meg ilyen idős korban már kissé gáznak tartom a szituációt például ha haza keveredek egy szórakozó helyről egy lánnyal aki olyan céllal jön fel hozzam és pont az anyám meg az apám házába vigyem!
Vagy ha teszem fel csak szimplán át jön olyan céllal akkor se tudnék mit kezdeni vele! Mind a kettőnk részéről gáz a szitu,sőt mint ahogy említettem elég vékonyak a falak is és egy igen kicsi házról is van szó.
Miért magányos egyedül élni?
Én sokat éltem egyedül és éltem az életem, dolgoztam, sportoltam, barátokkal lógtam, rokonokat látogattam, főzőcskéztem, filmeztem, szóval tök jól elvoltam. Egy pillanatig sem éreztem magam magányosnak.
Én tuti elköltöznék ennyi idősen. Ebben a témában egy barátnő megléte vagy nem léte sem változtat a véleményemen. Szülőkkel élni szerintem nem nagy buli, bár én mindig is független szellemiségű voltam.
Attól még, hogy elköltözöl, megmarad a családod és a baráti társaságod, emiatt ne aggódj, kérdező :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!